ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η «συνέλευση των ποντικών» στο κέντρο της Αθήνας – Τεράστια τρωκτικά περιφέρονται στην πλατεία Συντάγματος

Αποκρουστικές οι εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός

Μεγάλα ποντίκια εθεάθησαν να περιφέρονται στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας έκπληξη στους περαστικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Τα τεράστια τρωκτικά έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, φτιάχνοντας φωλιές σε φρεάτια, δέντρα, αλλά και πάνω στο γρασίδι.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, καταγράφονται τα ποντίκια να δημιουργούν μια αποκρουστική εικόνα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ περπατούν ανάμεσα στους περαστικούς χωρίς να έχει ληφθεί μέχρι στιγμής κάποια δράση. 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια