ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

 

 

Φίλη & φίλε της ΑΣΚΗΣΗΣ,

με ιδιαίτερη αγάπη στις πολεμικές τέχνες, στης καλλιτεχνικής φύσεως αθλήματα, στο χορό & την ευεξία... καλή σεζόν!


Με αυτοπεποίθηση από το γεμάτο αξιοζήλευτα αποτελέσματα έργο, που επιτέλλουμε με συνέπεια από το 1990, σε προτρέπω να επισκεφτείς το site μας www.ksportsclub.gr, όπου εκεί θα έχεις την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, σχετικά με τα αθλήματα και τις μεθόδους άσκησης που προτείνουμε, έτσι ώστε να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλυτέρα σε σένα & τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δεν ακολουθούμε τη ¨στρατηγική¨ των δελεαστικών προσφορών, που κυκλοφορούν κατά κόρων στους χώρους άθλησης, με μοναδικό στόχο τον εύκολο δρόμο εύρεσης μελών. Η δημιουργία μιας σχέσης βασισμένη μόνο στο οικονομικό δέλεαρ, συνήθως (στη κατάληξη της) δεν επιφέρει κανένα ουσιαστικό όφελος για τον μέσο ασκούμενο. Αντ' αυτού με τις μεθόδους άσκησης που του προτείνονται, του δημιουργούν τόσο μία λαθεμένη αίσθηση των ικανοτήτων του, όσο και απογοήτευση για την ανεπιτυχή προσέγγιση του αποτελέσματος που προσδοκούσε.Αντιθέτως με τη παραπάνω τακτική, δικός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας σχέσης γεμάτη αμοιβαίο σεβασμό, ειλικρίνεια & σωστή επικοινωνία, επιδιώκοντας την μακροχρόνια διατήρηση της και σκοπεύοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της κοινής μας προσπάθειας.

Φυσικά και λαμβάνουμε υπ’ όψιν τις ανάγκες κάθε εποχής, προσαρμόζοντας ανάλογα τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών μας, έτσι ώστε το οικονομικό να μην σταθεί εμπόδιο στη επικείμενη συνεργασία μας.

Έτσι λοιπόν, προτρέπουμε να δοκιμάσεις προπονήσεις είτε ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΧΑΠΚΙΝΤΟ ή ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ (για αγόρια & κορίτσια), είτε σε κάποιο από της καλλιτεχνικής φύσεως άθλημα Μουσικ/κη Αγωγή – Μπαλέτο, Ρυθμική, Μπαλέτο Ενηλίκων (για κορίτσια), ώστε να νιώσεις σίγουρος, /-η για την όποια επιλογή σου. Οι έμπειροι προπονητές μας θα είναι σε θέση να ενισχύσουν θετικά την κατεύθυνση που σου ταιριάζει.

Εγγραφές γίνονται όλο το έτος, αλλά προτείνουμε τη παρακολούθηση του πλήρες προγράμματος, που ακολουθεί περίοδο ¨ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ¨, ούτως ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά.

ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουμε..."Το Γυμναστήριο ΣΟΥ"..!

Κώστας ΚΑΛΟΥΔΗΣ (Υπεύθυνος Λειτουργίας Γυμναστηρίου.

Κ Sports Club, Ποσειδώνος 20, Νησάκι, Ηλιούπολη, Δρομολόγηση (Χάρτης Google)

Κλήση: 210.9760424

Από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Δημοτικό  θέατρο "Δημήτρης Κιντής" στην Ηλιούπολη είναι το απόσπασμα που δημοσιεύουμε.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου «Θρίαμβος Ηλιούπολης»

Την Παρασκευή  14 Ιουνίου στο Άλσος «Δημήτρης Κιντής»  πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο  ένα ξεχωριστό φεστιβάλ, Ευμενής άμιλλας οργανωμένη αλλά και ολοκληρωμένη από το  Α.Σ Θρίαμβος Kaloudis Sports Club την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσημη προσκεκλημένη της τοπικής κοινωνίας της Ηλιούπολης, αλλά και πλήθος κόσμου.

Η παρουσίαση περιελάμβανε ασκήσεις αυτοάμυνας όπως και επιδείξεις ακρίβειας μεταξύ των Αθλητών  «ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ»,αλλά και το μπαλέτο που με την σειρά του εξέπληξε ευχάριστα τους παρισταμένους.

Λίγα λόγια που ανάρτησε ο Δάσκαλος , ιδρυτής του Συλλόγου και διεθνής διαιτητής του  «Θριάμβου» κ. Κώστας Καλούδης

   
«Η φετινή Εκδήλωση μας ... κατά τα λεγόμενα όσων μας "παρακολουθούν" πολλά χρόνια τώρα, ήταν ακόμα καλύτερη σε Ρυθμό, Ένταση και κυρίως σε προγράμματα ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ !!!

Οι Αθλητές μας όντως ... ανεξαρτήτως ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας ... στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και απέδωσαν στο maximum τα προγράμματά τους !!!

Η δε Δασκάλα μας και ΨΥΧΉ κάθε εκδήλωσης, κα. Evaggelia Argyrou με το σκηνικό που δημιούργησε, τα κουστούμια, τις μουσικές επιλογές της και την δουλειά που παρουσίασαν οι Αθλήτριες της ... στη κυριολεξία άφησαν άφωνους και ενθουσιασμένους όλους τους θεατές !!!

Τα δε προγράμματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που επιμελήθηκαν τόσο οι συνεργάτες μου Δήμητρα Ηλία και Κωνσταντίνα Γιουβάντση και ο υπογράφων (έβαλα και εγώ το χεράκι μου περισσότερο αυτή τη φορά, αποδόθηκαν με ανάλογο Δυναμισμό και Πάθος από τους μικρότερους και μεγαλύτερους Αθλητές μας !!!

Τέλος, οι Αθλητές των δύο δομών ΑμεΑ ... ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΊΣΤΡΙΑ" (ο Χρήστος Λαζαρίδης ήταν παρόν) & ΚΕΕΠΕΑ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", απέδωσαν με ΆΡΤΙΟ τρόπο και ΣΕΒΑΣΜΌ το πρόγραμμα τους στο Πάρα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, σκορπίζοντας Συγκίνηση και Χαρά σε ΌΛΟΥΣ μας !!!

Να ευχαριστήσω, εκ μέρους των συνεργατών μου και του ΔΣ του Συλλόγου, μέσα από την καρδιά μου, όλες τις οικογένειες που στέκονται δίπλα μας και μας εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους όλα αυτά τα χρόνια και Υποσχόμαστε ότι πάντα θα στεκόμαστε με ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ δίπλα τους ... ΑΞΊΕΣ που δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένες ότι υπάρχουν παντού !!!

Επίσης να ευχαριστήσω τις Δομές, που πρωτοστατούν στο κομμάτι εκπαίδευσης των οφελούμενων τους μέσα από το Πάρα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και μάλιστα με σημαντική βελτίωση και σε επίδοση αλλά κυρίως στο ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ τους !!!

Ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά ήταν η Βράβευση από τον Σύλλογο μας των δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλητριών μας στο Πάρα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ... της Χριστινα Γκεντζου και της Ελενα Παπασταματοπουλου ... που ήρθαν από Θεσσαλονίκη και Γιάννενα (αντίστοιχα) και να τους ευχηθούμε καλή Δύναμη και Επιτυχία στους επερχόμενους Παρολυμπιακούς Παρίσι 2024 !!!

ΥΓ: Για την εν λόγω απονομή, είχε προσκληθεί & ανταποκριθεί αρχικά θετικά, ο ΓΓΑ κ. Γ.ΜΑΥΡΩΤΑΣ, αλλά ας όψεται ο 5ος τελικός του Μπάσκετ που τον "ανάγκασε" να παραβρεθεί, το ίδιο βράδυ, στο ΟΑΚΑ.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω που μας τίμησαν με τη παρουσία τους τον Δήμαρχο κ. Στάθη ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Giannis Grigoreas από την πλευράς της Δημοτικής Αρχής.

Επίσης, τα φιλαράκια μου ... τη Δημοτική Σύμβουλο Χριστίνα Σερέτη (τ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών), Ιωαννα Τζάννα Σκλαβενιτη (π. Υπεύθυνη Εθελοντισμού) και Themis Giannopoulos (τελευταίο Πρόεδρο ΠΑΟΔΗΛ), γιατί είναι πάντα δίπλα μας !!!

Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, να ευχαριστήσω τους κ.κ. Emmanouil Markidis (Ειδικό Γραμματέα ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ), κ. Παντελεήμων Φασόης (Γεν. Γραμματέα του ΣΕΗ), Μιχαλης Τασούλας (Ένωση Γονέων), βέβαια είναι εν ενέργεια μέλος του Συλλόγου και την κα. Gogo Tsakoyani (ιδρυτικό στέλεχος των "Ηλιουπολιτισσών") αλλά και ... μαθήτρια της Δασκάλας Ευαγγελίας !!!

Αν ξέχασα κάτι ... μην με λιθοβολίσετε ... απλά ζητώ την επιείκεια σας !!!

Ραντεβού του χρόνου ...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια