ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μνήμης στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

 


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

Κλείστε ραντεβού στο 210 9647021 εγκαίρως, διότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Νόσο Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιείται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, προληπτικός έλεγχος μνήμης σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω.

Ο Δήμος Γλυφάδας, το Τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ημέρας IASIS της IASIS AMKE που υλοποιούν τη δράση για τρίτη συνεχή χρονιά, προσφέρουν στο κοινό δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σάκη Καράγιωργα 1) τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 10:00-13:00.

Τον συντονισμό της δράσης έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά. Στόχος, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και η ενημέρωση για την έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer και άλλων συναφών διαταραχών.

Ο χρόνος διάρκειας του ελέγχου είναι 15 λεπτά/άτομο.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα υπάρχει διαθέσιμο επιστημονικό προσωπικό για συζήτηση με τους φροντιστές ασθενών με Άνοια.

Μέρος της δράσης θα αποτελέσει και η εκτίμηση ελέγχου του Άγχους και της Κατάθλιψης στην τρίτη ηλικία με σκοπό την ανίχνευση δυσκολιών, από την επιστημονική ομάδα του προγράμματος “Κατ' οίκον”.

Η υγεία είναι το πιο σημαντικό αγαθό και μέσα από τους προληπτικού ελέγχους κι εξετάσεις διασφαλίζεται η καλή ποιότητα της ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμμετέχουν, κλείνοντας ραντεβού στο 210 9647021 (εσωτ.1) Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 3 μ.μ. (Πληροφορίες: Ευτυχία Παπαδοπούλου).


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια