ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της «Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, καθώς και μεμονωμένοι πολίτες από όλη την Αθήνα, κυρίως από τους νότιους και τους παραλιακούς δήμους του λεκανοπεδίου.

Στη συνεδρίαση έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης και ....
του ΤΑΙΠΕΔ στο θέμα της πώλησης του Ελληνικού, για τις εκκαθαρίσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, καθώς και για τις ραγδαίες εξελίξεις στο παράκτιο μέτωπο του Σαρωνικού. Επίσης έγινε ενημέρωση για θεσμικές, πολιτικές και κινηματικές αντιστάσεις απέναντι στην προωθούμενη εκποίηση του Ελληνικού.

Στο επίπεδο των μελλοντικών δράσεων της «Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό», οι συμμετέχοντες συνέκλιναν στην άποψη ότι απαιτείται εγρήγορση και συστηματική δουλειά, με έμφαση στην ενημέρωση, την οργάνωση δημόσιων εκδηλώσεων και δυναμικές παρεμβάσεις στο χώρο του Ελληνικού. Για την καλύτερη οργάνωση των δράσεων αυτών συγκροτήθηκε μάλιστα Συντονιστική Ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια