ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ*


.....Η Πατρίδα μας υποφέρει! Ο Λαός περνάει Δύσκολες Μέρες! Τον ΜΑΪΟ του 2014 έχουμε Ευρωεκλογές και ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! Άκρως σημαντικές Αυτές για Δήμους και Περιφέρειες!!


Καλούνται λοιπόν Κόμματα, Τοπικοί Φορείς και ΚΟΙΝΩΝΙΑ γρήγορα και μέσα στο προσεχές Διάστημα του μήνα Νοεμβρίου να ξεκαθαρίσουν τη ΘΕΣΗ τους, σχετικά με το ποιους Υποψηφίους θα στηρίξουν. Ας ψηφιστεί επιτέλους και το Σχετικό Νομοσχέδιο αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών - Γιάννη Μιχελάκη!! Για να ξέρει ακριβώς έτσι ο Καθένας «πως θα παίξει Μπάλα»! Θεωρώ, ότι θα ήταν κίνηση προς την Ορθή Κατεύθυνση η ΜΕΙΩΣΗ των Περιφερειών σε (5) Πέντε, (Μόνον Αιρετοί) καθώς και του Αριθμού των Δημοτικών Συμβούλων και Αντιδημάρχων στο Μισό! Στο τιμόνι της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ χρειάζονται Ενεργοί Πολίτες ΙΚΑΝΟΙ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ με Όραμα και Δημιουργικότητα για να φέρουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ας πάνε σπίτι τους ή και στή ΦΥΛΑΚΗ, εφόσον προκύψουν Ακράδαντα Στοιχεία για ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ σε βάρος τους, τυχόν Ανίκανοι, Γέροι και Διεφθαρμένοι!!! Και βέβαια δεν μπορεί να ανήκει Κάποιος στο Χώρο της Νομοθετικής ή της Εκτελεστικής Εξουσίας και να «κατεβαίνει»  παράλληλα Υποψήφιος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές!!! ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!! Η Πενταετία, που έρχεται είναι Πολύ Κρίσιμη για την ΕΛΛΑΔΑ μας! Ως γνωστόν θα αρχίσει να τρέχει το Ε.Σ.Π.Α. 2014 - 2020, το οποίο Πρέπει να απορροφηθεί όσον το δυνατόν Καλύτερα! Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν Ώθηση στην Οικονομία - Ανάπτυξη!! Ας προσέξουμε λοιπόν για την ΕΠΙΛΟΓΗ και την ΕΚΛΟΓΗ Αυτών των Ανθρώπων, που θα διαχειριστούν ΤΙΜΙΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τα κονδύλια αυτά!! Χωρίς ΣΥΝΕΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δεν πάμε πουθενά! Η Πραγματική ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, το μοίρασμα Αρμοδιοτήτων είναι απόλυτα Αναγκαία Στοιχεία για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! Για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του 21ου Αιώνα, που διανύουμε...! Για μια ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, που από το Πρώτο μέχρι το Τελευταίο ΟΡΓΑΝΟ της, ΟΛΟΙ θα διέπονται από ΜΕΤΡΟ και ΟΡΘΗ ΛΟΓΙΚΗ!! Έχοντας Πυξίδα τους το Τετράπτυχο ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΡΕΤΗ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΑΡΜΟΝΙΑ!!!! Ευελπιστώ για το Καλύτερο, για το ΑΡΙΣΤΟ!!Για μια ΚαλύτερηΕΛΛΑΔΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΤΕΣ...! Για μια Ακομμάτιστη, Ακηδεμόνευτη και Αποτελεσματική ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ! Μια ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, που θα είναι Λειτουργική για τον Πολίτη, τον Δημότη, τον ΕΛΛΗΝΑ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΜΗΝ ΑΡΓΟΥΜΕ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ*
twitter:@gdvougiouklakis


*Σύμβουλος Επικοινωνίας, Αρθρογράφος, Συγγραφέας



 ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ JUJITSU , KARATE, KICK BOXING «Άθλος ο σύλλογος που δημιουργεί πρωταθλητές»  ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «παραδίδουμε τη «ΣΚΥΤΑΛΗ» στους νέους μέσα από τη εκπαίδευση !!!» (συνέντευξη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΣ μαθηματικού )  Τα φατσουλίνια του Ελληνικού: Eίναι όνομα και πράγμα !

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια