ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον αείμνηστο Δήμαρχο Γλυφάδας ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗ



Φίλε Θόδωρε , ΔΗΜΑΡΧΕ που τίμησες το αξίωμά σου όσο κανένας, ξέρω ότι από κει που είσαι μας παρακολουθείς. Ξέρω ότι πονάς που είσαι μακριά από την Ξένια, τα παιδιά σου και τα εγγονάκια σου.



Είμαι σίγουρος όμως ότι πονάς το ίδιο και για τα σημερινά χάλια της χώρα μας αλλά και της αγαπημένης σου Γλυφάδας, που ο ΔΗΜΟΣ ακόμη δεν αξιώθηκε να σε τιμήσει όπως σου άξιζε.
Βλέπεις παρότι ήσουν 12 χρόνια ΔΗΜΑΡΧΟΣ και άλλα 23 χρόνια ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ οι σημερινοί δήμαρχο-κρατούντες σε αγνόησαν και λειτουργώντας ανταποδοτικά έδωσαν σ άλλους προτεραιότητα....
Θόδωρε, δυστυχώς για την οικογένειά σου, αλλά και για την Γλυφάδα, έφυγες πολύ νέος και ξέρω ότι έφυγες και πικραμένος από την αχαριστία, όμως η δικαίωσή σου, ήρθε πολύ γρήγορα, γιατί όλοι σήμερα λένε ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ, είτε ήταν συνοδοιπόροι σου, είτε αντίπαλοί σου .
Πράγματι Θόδωρε μας λείπεις πολύ, μας λείπει η παροιμιώδης ψυχραιμία σου, η αρχοντιά σου, η στωικότητα, αλλά και το ποντιακό σου πείσμα, το κοφτερό σου μυαλό, αυτή η μοναδική αύρα της σιγουριάς που έδινες με την σοφία σου. Μας λείπει το πάθος σου για την αυτοδιοίκηση, η χαμογελαστή κατσάδα σου, το ξεκαρδιστικό γέλιο σου, η ντομπροσύνη σου, η ηγετική σου φυσιογνωμία και τόσα πολλά ακόμη χαρίσματά σου.
Βέβαια είναι και κάποιοι λίγοι, και εσύ τους ξέρεις καλά, που δεν τους λείπεις, αφού η δική σου ΑΠΟΥΣΙΑ, άφησε σ αυτούς χώρο για ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Φίλε Θόδωρε ακόμη κα να το θέλαμε δεν μπορούμε σε ξεχάσουμε, αφού όπου και να βαδίσουμε στην Γλυφάδα, υπάρχει η σφραγίδα σου. Το ξέρω ότι είπα πολλά, αλλά όπως έλεγες κι εσύ "ο Γιάχος δεν μασάει τα λόγια του". ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗ ένα μεγάλο γεια από τον συνεργάτη σου πρόεδρο. Φίλε Θόδωρε πολλά φιλιά από τον φίλο σου τον "κοντό".
                                                                                                          Παναγιώτης  Γ.  Γιάχος

          τέως Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ
  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια