ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: «ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: «ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»


Κάποιες δηλώσεις του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, που έκαναν λόγο για εστίες διαφθοράς στους δήμους φαίνεται ότι εξόργισαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης, Βασίλη Βαλασόπουλο.


 Σε ανακοίνωση του ο κ. Βαλασόπουλος τονίζει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, αν και έχει υποστεί περικοπές, παρουσιάζει πρωτογενές πλεόνασμα. Επιπλέον, τονίζει ότι οι δήμοι είναι οι μόνοι εκπρόσωποι του κοινωνικού κράτους και ότι οι ίδιοι είναι οι πρώτοι, που σπεύδουν να καταγγείλουν περιπτώσεις διαφθοράς.
H πλήρης ανακοίνωση του δημάρχου Ηλιούπολης έχει ως εξής:
Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του ότι οι δήμοι είναι εστία διαφθοράς, παραπέμπουν σε δημόσιο λειτουργό, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει την επαφή του με τη σημερινή πραγματικότητα και από το «θρόνο του παντός καιρού κριτή» με προτεταμένο δάκτυλο, έχει αναλάβει τη «διεύθυνση» μιας κακόγουστης εκστρατείας δυσφήμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνοντας γενικευμένες και αναπόδεικτες «διαπιστώσεις».
Αντί οποιουδήποτε άλλου σχολίου, θα του υπενθυμίσουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα δύσκολα χρόνια της κρίσης έχει υποστεί περικοπές στα έσοδά της που ξεπερνούν το 60%. Αποδεδειγμένα, αφού καταγράφεται και στον κρατικό προϋπολογισμό, παρουσιάζει πρωτογενές πλεόνασμα. Και επίσης αποδεδειγμένα σήμερα είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας που εκπροσωπεί το κοινωνικό κράτος και στηρίζει έμπρακτα και καθημερινά την χειμαζόμενη κοινωνία.
Ακόμη, να υπενθυμίσουμε στον κ. Ρακιντζή ότι η ίδια η Αυτοδιοίκηση επανειλημμένα έχει καταδικάσει μεμονωμένες περιπτώσεις αδιαφάνειας και διαφθοράς στους κόλπους της.
Οι οριζόντιες γραμμές που αρέσκεται «να τραβάει» ο κ. Ρακιντζής σπιλώνοντας και απαξιώνοντας θεσμούς και πρόσωπα, είναι καιρός να συνειδητοποιήσει ότι έχουν ένα όριο, διαφορετικά εισέρχονται στη σφαίρα του γραφικού.

πηγη


2.      ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δένδιας: Θα κάνουμε το καθήκον μας αν η Τουρκία στείλει το Ρέις στην ελληνική ΑΟΖ

  «H συμφωνία με την Αίγυπτο κατοχυρώνει πλήρως τα εθνικά συμφέροντα» Ο  Νίκος Δένδιας  τόνισε πως η Ελλάδα θα κάνει το καθήκον της αν η Του...

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ


klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive