ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»! ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Με τα λόγια αυτά ο Θανάσης Ηλιόπουλος ενεργό μέλος της κοινωνίας μας  εδώ και πάρα πολλά χρόνια μπαίνει στον αγώνα για μια καλύτερη Γλυφάδα.
Σε μια περίοδο που όλοι συνειδητοποιούμε την αναγκαιότητα της συλλογικότητας τάσσεται στο πλευρό του Τάσου Ταστάνη για την «Ανατροπή στη Γλυφάδα»   



Συμπολίτισσες και Συμπολίτες.
Στο παρελθόν με τιμήσατε κατ’ επανάληψη με την ψήφο και τη στήριξή σας στους συνδυασμούς που είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος.
Θεωρώ ότι υπήρξα πάντα συνεπής και  τίμησα με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη σας. Ήρθα σε σύγκρουση   με ανεπαρκείς και επικίνδυνους ανθρώπους που βρέθηκαν στο τιμόνι του δήμου μας αλλά και συμφέροντα που παρασιτούν στην πόλη μας.
Έχουμε δώσει μαζί πολλές μάχες. Για τα πάντα.
Μπροστά σε αυτές τις  δημοτικές  εκλογές τα πολλά λόγια περισσεύουν!  Μιλάει πλέον η ίδια η πραγματικότητα της ζωής μας . Ο καθένας μας ξέρει τι περνάει για να τα βγάλει πέρα.  
Το πραγματικό ζητούμενο γίνεται πιο ξεκάθαρο και ουσιαστικό από ποτέ:
  • Χωρίς άλλη καθυστέρηση να δημιουργήσουμε το δήμο της αλληλεγγύης και της συμμετοχής που θα σταθεί με τα μέσα που διαθέτει δίπλα στον κόσμο που υποφέρει!  Θα τον στηρίζει, θα τον  ανακουφίσει και δεν θα τον επιβαρύνει άλλο. 
  • Να αναδείξουμε μια δημοτική αρχή που θα υπερασπιστεί τη δημόσια και δημοτική περιουσία από το ξεπούλημα. Θα την αξιοποιήσει και θα την παραδώσει στους κατοίκους.
  • Να δημιουργήσουμε μια πόλη ανθρώπινη, λειτουργική, ασφαλή και καθαρή με σύγχρονες υποδομές.
  • Να απαλλάξουμε την πόλη από τον απερχόμενο δήμαρχο και την παράταξή του που αποδείχθηκαν  επικίνδυνοι. Τοπικοί  εκφραστές της πολιτικής που τσακίζει τη ζωή μας.
Σε αυτή την κρίσιμη προσπάθεια ενώνω και εγώ τις δυνάμεις 

μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για τη μεγάλη και 

αληθινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έχουμε ανάγκη στον τόπο μας. 

Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ταστάνη.
Έναν έντιμο άνθρωπο και  ικανό επιστήμονα. Που έχει δώσει σαφέστατα δείγματα γραφής.  Η συνεργασία μας και η στήριξή του είναι φυσική συνέχεια των αγώνων που δίνουμε μαζί για την πόλη χρόνια τώρα.
Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη όμως αξία είναι η δική σας συμμετοχή.
Χωρίς αυτή τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
Αν κινητοποιηθούμε και δράσουμε συλλογικά μπορούμε ν΄ αλλάξουμε την πόλη, ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας..
Να μη δώσουμε χώρο στους δήθεν «υπερκομματικούς» και «ανεξάρτητους»  που υποτιμούν ξεκάθαρα τη νοημοσύνη μας. Να βάλουμε στην άκρη όλους εκείνους τους «σπουδαίους» συμπολίτες μας που παζαρεύουν για τα προσωπικά τους συμφέροντα, την παρουσία τους σε συνδυασμούς αλλά και αυτούς που θέλουν να φέρουν το νέο στην πόλη με παλιά «υλικά»…
Να ξαναβάλουμε την αυτοδιοίκηση στα δικά μας μονοπάτια.  Αυτά  που περπατούσε και  έγραφε λαμπρές σελίδες.

Είμαστε πολλοί και πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία. 
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!
Αυτή τη φορά θα είμαστε εμείς οι νικητές!
ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ-ΜΑΖΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ-ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
την πόλη των αναγκών και των ονείρων μας!

Με εκτίμηση,
ΘΑΝΑΣΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος με την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας 1998-2010.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια