ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ρ. ΔΟΥΡΟΥ – Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Δεν είναι που έγραψε ο «Φαληρεύς» στην «Καθημερινή» ότι η Ρένα Δούρου «αγοράζει και πουλάει» τονΑλέξη Τσίπρα. Είναι που κυκλοφορεί πλέον και στα κοινοβουλευτικά πηγαδάκια του ΣΥΡΙΖΑ η φήμη ότι η νέα περιφερειάρχης Αττικής κοιτάζει πολύ ψηλά. Δεν είναι λίγοι οι σύντροφοί της που την βλέπουν ήδη ως «δελφίνα», παρόλο που αυτή τη στιγμή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πανίσχυρος. Το θέμα παραμένει ταμπού για την Κουμουνδούρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.


Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στηρίξει με όλους τους τρόπους τη Ρένα Δούρου. Ηταν παρών δίπλα της το βράδυ της νίκης, παρών και στην ορκωμοσία της, σε κάθε κομματική εκδήλωση στην οποία συμμετέχει η περιφερειάρχης Αττικής κάθεται δίπλα της. Αλλωστε, είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα δείγματα γραφής που θα δώσει η περιφερειάρχης Αττικής μέχρι να γίνουν εκλογές θα έχουν αντίκτυπο στο αποτέλεσμα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρίνεται για την ποιότητα άσκησης εξουσίας και όχι ως αντιπολίτευση.
Μέχρι στιγμής η Ρένα Δούρου δέχεται από πολλές πλευρές κριτική για συμπτώματα αλαζονείας, είτε επειδή καταγγέλλει τους δημοσιογράφους που κάνουν ενοχλητικές για την ίδια ερωτήσεις, είτε επιτιθέμενη στον ΥΠΔΜ Κ. Μητσοτάκη με το «επιχείρημα» ότι η ίδια δεν έχει διορίσει το σόι και την παρέα της. Είχε προηγηθεί, άλλωστε, το ηχητικό με την ίδια να καλεί τους αντιπεριφερειάρχες να κάνουν ένα βήμα πίσω για να φαίνεται μόνο η ίδια στα φώτα που δημιούργησε εξαρχής μια εικόνα μη αναμενόμενη για την πρώτη αριστερή περιφερειάρχη Αττικής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια