ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:00 πμ  στο Ι.Α.Κ του Ελληνικού(Τριπόλεως 28) πραγματοποιήθηκε ο Δωρεάν εμβολιασμός παιδιών ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων οικογενειών του Δήμου μας που είχε προγραμματισθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η δράση είχε προληπτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε χάρη της καλής συνεργασίας του τμήματος Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και του τμήματος Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας της Διεύθυνσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και σε συνεργασία με τα Ιατροκοινωνικά Κέντρα Ι.Α.Κ του Δήμου καθώς και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Ο εμβολιασμός έγινε σε 60 περίπου παιδιά και αποτέλεσε την έναρξη συνεργασίας του Δήμου μας με τη μη   κυβερνητική οργάνωση Αποστολή ΆΝΘΡΩΠΟΣ για το πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε».
 
Η παιδίατρος κ/α Θέμελη εξέτασε τα παιδιά που προσήλθαν και οι επισκέπτριες υγείας των Ι.Α.Κ πραγματοποίησαν τα εμβόλια ενώ στη συνέχεια θα  προγραμματιστεί ο   επαναληπτικός εμβολιασμός τους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ/α Υπατία Δούση –Αναγνωστοπούλου εκπρόσωπο της οργάνωσης Αποστολή ¨ΑΝΘΡΩΠΟΣ  για την ένθερμη στήριξη της προληπτικής αυτής δράσης.
 
Τη δράση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος και η πρόεδρος της κοινότητας Ελληνικού κ/α Κορίλλη .

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια