ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΈΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ... ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΞΤΡΕΜ




Οι δέκα θέσεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Ντνίπρο έχουν «κλειδώσει» με τρεις παίκτες να διεκδικούν την θέση του αριστερού εξτρέμ.  


Ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται στο να βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη Ντνίπρο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ οι Σαντάνα και Σιόβας. Στο κέντρο θα παίξουν οι Κασάμι και Μανιάτης, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ντοσεβί, επιτελικός χαφ ο Τσόρι και φορ ο Μήτρογλου.
Η πιθανή... ανατροπή σε σχέση με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ώρες έχει να κάνει με τον αριστερό εξτρέμ. Η παρουσία του Ιμπραϊμ Αφελάι εθεωρείτο δεδομένη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, πλην όμως με βάση όσα έχουν διαρρεύσει από την αποψινή προπόνηση για την θέση αυτή υπάρχει ένα ερωτηματικό. Για την ακρίβεια την διεκδικούν τρεις παίκτες.
Ο λόγος για τους Αφελάι, Φορτούνη και Ντουρμάζ με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτάΟι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να κάνουν και ένα χαλάρωμα το πρωί της Πέμπτης. Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Ντινγκά, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι και Μιλιβόγιεβιτς.

 phgh



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια