ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΜΕ ΤΗ ΝΤΝΙΠΡΟ

Στο παγωμένο Κίεβο ο Ολυμπιακός καλείται (20.00, ΑΝΤ1) απέναντι στην Ντνίπρο να δείξει χαρακτήρα και να πάρει αποτέλεσμα λίγο πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου. 



Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ουκρανία όπου το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει την Ντνίπρο για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος των Πειραιωτών είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκη».


Ο Βίτορ Περέιρα ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φουστέρ, θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, με την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά να την αποτελούν οι Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας και Μαζουακού. 
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κασάμι με τον Μανιάτη, ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Αφελάι, Ντομίνγκες και Ντοσεβί. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου. 
Από την πλευρά της η Ντνίπρο θα αγωνιστεί με τους Μπόικο και αμυντική τετράδα οι Λούτσκεβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο. 
Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κανκάβα και Ροτάν, με τους Κολοπλιάνκα και Ματέους στα πλάγια. Ο Γκάμα θα είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ζουζούλια.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ.  

 phgh














Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια