ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έφυγε από την ζωή ο Στράτος Σεφτελής… φτωχότερο το Αθλητικό Ρεπορτάζ.

 

Γράφει ο Μάκης Παπαδάτος
Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας

Πένθος στην δημοσιογραφία, φτωχότερο το αθλητικό ρεπορτάζ.

 ΕΥΧΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 

 

Ευχές του Υφ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη Ευχές του Παναγιώτη (Τάκης) Θεοδωρικάκου Βουλευτή Β3΄Νότιου Τομέα Αθηνών Ευχές του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης & Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Ευχές της Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ηλιούπολης κ. Κυριακής Μαρή Ευχές του Στέλιου Κουρουπάκη Αντιδήμαρχος πολιτισμού και εκδηλώσεων, Δήμου Γλυφάδας Ευχές του πολιτευτή (Β Αθηνών - Νότιου Τομέα) κ. Μιχάλη Χριστοφίδη Ευχές του επικεφαλή της παράταξης Ηλίου - Πόλις κ. Θόδωρου Παπαδάτου Ευχές της Αργυρώς Πίκουλα επικεφαλή της Παράταξης «Ηλιούπολη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Ταβουλάρη Ευχές του Τμήματος τένις του Γ.Σ.Η. από την κ. Σωτηρία Μπισμπίκη & Παναγιώτη Ηλιόπουλο ΣΕυχές της κ. Σωτηρίας Μπισμπίκη πρόεδρου του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΎΣΑ»

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από κοντά μας ο γνωστός δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αδελφός του, δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης και πρώην αντιδήμαρχος, Kostas Seftelis.

Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1955 στην Μυτιλήνη. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ενώ στη συνέχεια πέρασε από την «Αθλητική Ηχώ» και αργότερα στο «Έθνος», όπου έμεινε για πάνω από 30 χρόνια.

Από το 1981 εργάστηκε στην ΕΡΤ, όπου κάλυψε αμέτρητους αγώνες ποδοσφαίρου, στίβου και υγρού στίβου, παρουσιάζοντας και αθλητικές εκπομπές, ενώ υπήρξε διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων στη δημόσια τηλεόραση από το 1993 έως το 1998.

Η ομάδα της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Άννα Σίκαλη, στις κόρες του Ελίνα και Χαρούλα και στον αδελφό του Κώστα.

 Υ.Γ.:  Η εξόδιος ακολουθία του Στράτου, θα τελεσθεί αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 11:30 π.μ. στον Ι.Ν. του Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια