ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ο Δήμος μας πραγματοποίησε  μέρος των εκδηλώσεων του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2015.


 Ο εορτασμός ξεκίνησε με την  δοξολογία στον Ι. Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Ελληνικό παρουσία του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και λίγο αργότερα και σύμφωνα με το πρόγραμμα έγινε η δοξολογία στο Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης όπου τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Πέτρος  Ξηνταβελώνης.
Ακολούθησαν επιμνημόσυνες δεήσεις και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στο Ελληνικό από την Δημοτική Σύμβουλο κα Χαρά Λαμπρινού και στην Αργυρούπολη από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κα Ηρώ Κατσαρού. Ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού Ύμνου και η έπαρση της σημαίας και καταθέσεις στεφάνων από τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, περιφερειακές και τοπικές αρχές, σχολεία,  δημοτικές παρατάξεις φορείς και Συλλόγους στο Μνημείο Πεσόντων στο Ελληνικό και στο Μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου στην Αργυρούπολη αντίστοιχα.
Με την αυστηρή τήρηση του προγράμματος το οποίο ξεκίνησε δεκαπέντε  λεπτά νωρίτερα στην Δημοτική Κοινότητα του Ελληνικού κατέστη δυνατό ο κ. Δήμαρχος να παραστεί και στις δύο  κοινότητες
Τελετάρχης στην Αργυρούπολη ήταν ο γυμναστής του ΟΝΑΔΕΑ κ. Ν. Δουβόγιαννης και βοηθός η γυμνάστρια κ. Μ. Κόττιαλη . Εκφωνήτρια η γυμνάστρια του ΟΝΑΔΕΑ  κ. Μ.Καζάκη. Τελετάρχης στο Ελληνικό ήταν ο υπάλληλος του Δήμου κ. Β.Λανές, βοηθός τελετάρχη η γυμνάστρια του ΟΝΑΔΕΑ κ. Β.Συμαιωνίδου . και εκφωνητής ο κ. Χ.Βερνάρδος.
Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους Παιδείας κ. Φώτη Ιασωνίδη, Πόλης, κ. Λάζαρο Τογρίδη, Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Βασίλη Κρητικό, καθώς και τις υπηρεσίες μας ήτοι τα τμήματα Παιδείας, Τεχνικών Συνεργείων, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πολιτισμού και του ΟΝΑΔΕΑ για τις πολύωρες προσπάθειές τους για την προετοιμασία της παρέλασης αλλά και την εργασία τους κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες μέχρι την τελευταία στιγμή για την πραγματοποίησή της.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εκπαιδευτική μας  κοινότητα , τους μαθητές μας , τους Συλλόγους και φορείς του Δήμου μας για την συμμετοχή τους.  Η μαθητική παρέλαση και των δύο κοινοτήτων ματαιώθηκε λόγω της συνεχούς και έντονης βροχόπτωσης.



ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


 Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια