ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΝΡΟΤΟ: «ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ»

Ο Ροζέρ Ενροτό αποκάλυψε σε ιταλικό ΜΜΕ πως είναι και πάλι στην Αθήνα για τις υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του Αρτούρ Μαζουάκου που περιλαμβάνει μονοετή επέκταση!



επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Ο εκπρόσωπος του Αρτούρ Μαζουάκου γνωστοποίησε το προφανές και το αναμενόμενο για το νέο συμβόλαιο του πελάτη του. Ο Ροζέρ Ενροτό μιλώντας σε ιταλικά Media τόνισε πως είναι ήδη στην Αθήνα για να πέσουν οι τελικές υπογραφές που αφορούν μονοετή επέκταση. Σε δήλωσή του στο Tuttomercatoweb υπογράμμισε αναφορικά με τον νεαρό άσο: «Ο παίκτης θα συνεχίζει να είναι κάτοικος Αθηνών. 

Το νέο συμβόλαιο είναι έτοιμο. Θα πέσουν άμεσα οι υπογραφές για έναν ακόμα χρόνο. Θα παίξει σίγουρα για άλλη μία χρονιά στον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τις επιλογές μας». 
Ο γνωστός ατζέντης -που ξεκαθάρισε πως τουλάχιστον ένας χρόνος ακόμα στον Ολυμπιακό θα κάνει καλό στον Μαζουάκου- πάντως είχε ξεκαθαρίσει στο Gazzetta.gr πως τα πάντα ήταν ζήτημα χρόνου για το καινούριο deal ενώ παλαιότερα είχε αποκαλύψει το πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για τον νεαρό μπακ. Πάντως στις δηλώσεις του στους Ιταλούς άφησε ένα μικρό... παράθυρο, τονίζοντας πως θα υπάρξει αξιολόγηση της κατάστασης και μετά το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως το ισχύον συμβόλαιο του Μαζουάκου με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το 2018.



 phgh


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια