ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΧΑΛΚΙΝΑ» ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ! ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 7-8

Χάλκινα στο βάθρο, χρυσά στις καρδιές μας! Τα κορίτσια της εθνικής πόλο κέρδισαν 7-8 την Ιταλία και πήραν την 3η θέση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού!  





To γυναικείο πόλο απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι στις πρώτες θέσεις του κόσμου! Τόσα και τόσα μετάλλια και συνεχίζουν. Αποδεικνύουν ότι το μεγάλο ταλέντο υπάρχει και όταν γίνεται και η σωστή δουλειά, παρά τις δύσκολες συνθήκες, τότε το αποτέλεσμα έρχεται. Αυτή την φορά το μετάλλιο ήταν χάλκινο, αλλά η επιτυχία είναι εξίσου μεγάλη.



Τα κορίτσια της εθνικής Ελλάδος σε ένα συναρπαστικό μικρό τελικό που είδατε με live εικόνα από το gazzetta επικράτησαν της Ιταλίας και ανέβηκαν στην 3η θέση του βάθρου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού! Ουσιαστικά η μεγάλη νίκη για την Ελλάδα... κλείδωσε λίγο πριν το φινάλε της 3ης περιόδου όταν η διαφορά έφτασε στα 4 γκολ (4-8).
Στην τελευταία περίοδο οι Ελληνίδες χαλάρωσαν, δέχτηκαν 3 γκολ χωρίς... απάντηση, οι Ιταλίδες είχαν και δοκάρι 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, αλλά τελικά έστω και με άγχος η νίκη και το χάλκινο μετάλλιο ήρθαν!
Τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου, που ανέβασε... στροφές από τα μισά της 2ης περιόδου πέτυχαν οι Πρωτοπαπά (3) Ελευθεριάδου (2), Πλευρίτου (2), Πάτρα.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




 phgh











Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα





πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια