ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΟΥΣΤΩΝ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ


Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ στο Πέτρινο Ανοιχτό Θέατρο Αργυρούπολης όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά με έντονους μουσικούς ρυθμούς από τα τμήματα της σχολής Κρουστών «Σπύρος Λιβιεράτος» καθώς και δυναμικούς χορούς Hip – Hop και Zumba των τμημάτων Σύγχρονου Χορού του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ήταν μια παράσταση που ανέδειξε την δουλειά που έκαναν οι μαθητές τη χρονιά 2014-2015 στα συγκεκριμένα πολιτιστικά τμήματα. Οι ηλικίες των συμμετεχόντων ήταν ποικίλες (παιδιά – έφηβοι – ενήλικες) όπως και το επίπεδο (αρχάριοι έως προχωρημένοι), αλλά δεν έλειψε από κανέναν το κέφι και η ζωντάνια και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Το κοινό χειροκροτούσε καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης είτε τους μουσικούς, είτε την τραγουδίστρια με την μελωδική φωνή είτε τους χορευτές για τις επιδόσεις τους.
Η διδασκαλία και η επιμέλεια της παράστασης ήταν του δασκάλου των ΚρουστώνΑνδρέα Νικόλη και της δασκάλας του μοντέρνου χορού Χριστιάνας Σκιαδά.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της βραδιάς απονεμήθηκαν από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Οικολογίας Φουσκίδου Βίκυ, αναμνηστικά στους καθηγητές και βιβλία σε μια προσπάθεια προαγωγής του βιβλίου που έχει ξεκινήσει η Πολιτιστική Επιτροπή.
Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και πάντα επιτυχίες!


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια