ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την άκρως επιτυχημένη πορεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης που ολοκληρώθηκε στις 10/6/2015 με την λήξη των προγραμμάτων τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου αλλά και την λήξη των  συμβάσεων των Δήμων σε εθνικό επίπεδο στις  30/6/2015. 


Σας γνωρίζουμε ότι κατά  την διάρκεια πραγματοποίησης του έργου δημιουργήθηκαν στον Δήμο μας  110 τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, , στα οποία συμμετείχαν περίπου 2.100 δημότες μας ως εκπαιδευόμενοι.
Η συμμετοχή των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη, αφού αναγνωρίζουν τη σημαντική αξία της συνεχούς κατάρτισης, η οποία, καθώς παρέχεται δωρεάν, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες, σε εποχές οικονομικών δυσκολιών που όλοι βιώνουμε, οδηγεί στην βελτίωση των δεξιοτήτων τους και αναζήτηση επαγγελματικής και προσωπικής ευημερίας.  Όλοι εκδηλώνουν την ίδια επιθυμία: να συνεχιστεί ένα τόσο ωφέλιμο και επιτυχημένο πρόγραμμα και αναμένουν ρύθμιση του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Σχεδιάσαμε δε και υλοποιήσαμε   με εντολή του Δημάρχου κ. Γιάννη Κωνσταντάτου επιμόρφωση των εργαζομένων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με σκοπό την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους δημότες μας.
Αξίζει να τονιστεί πως η μεγάλη επιτυχία του έργου μας ως περιφερειακά στελέχη του ΚΔΒΜ Ελληνικού-Αργυρούπολης (υπεύθυνη εκπαίδευσης, υπεύθυνη οργάνωσης και υπεύθυνη του δήμου) οφείλεται κυρίως στην αγαστή συνεργασία μεταξύ μας, αλλά και με την δημοτική αρχή η οποία στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο το έργο. Διαθέτει τις δομές και εθελοντές για την υποστήριξη του έργου ελλείψει ιδιαίτερα  σχολικών φυλάκων.                                                                                                                                                                                                                                                    Για όλους αυτούς τους λόγους, θεωρούμε πως η συνέχιση του έργου , αποτελεί αναγκαιότητα για την τοπική κοινωνία, στην οποία μόνο οφέλη μπορεί να παρέχει.

 Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος με παρέμβασή του στον Υπουργό Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά και στον Γεν Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Γεράσιμο Σπαθή ζήτησε την συνέχιση του έργου πράξη ΑΠ7 και ΑΠ8 των ΚΔΒΜ για την εκπαίδευση ενηλίκων .
         

Για το ΚΔΒΜ Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης
ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ 
             Υπεύθυνη εκπαίδευσης: Ελένη Κόλλια
          Υπεύθυνη οργάνωσης: Κατερίνα Γαλάνη
          Υπεύθυνη Δήμου: Δέσποινα Δεσύπρη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια