ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΚΟΣΜΙΚΗ «KΙΒΩΤΟΣ» ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΣΤΑ «ΑΣΤΕΡΙΑ»

«Ark», δηλαδή κιβωτός, είναι το όνομα του νέου bar-restaurant που άνοιξε πρόσφατα στον χώρο των θρυλικών «Αστεριών» της Γλυφάδας. Με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη να υπογράφει το σκηνογραφικό ντεκόρ και τον chef Γιάννη Μπαξεβάνη να επιμελείται τις επιλογές του μενού, το «Ark» διαθέτει όλα τα προσόντα για να γράψει τη δική του ιστορία


Το θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Αστέρια» της Γλυφάδας άλλαξε χέρια και μεταμορφώθηκε. Ο χώρος στην πίστα του οποίου ενηλικιώθηκε το ελληνικό τραγούδι, ξεκινώντας από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 με τον Τόλη Βοσκόπουλο και φτάνοντας μέχρι την αλλαγή της χιλιετίας με την Αννα Βίσση, δεν υπηρετεί πια την τέχνη της μουσικής. Τα όσα διαδραματίστηκαν φυσικά κάτω από τη λάμψη των «Αστεριών» θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των θαμώνων τους.






Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη

Οπως ο Ανδρέας Παπανδρέου να χορεύει ζεϊμπέκικο με τους γιους του και τη Μαργαρίτα να του χτυπάνε παλαμάκια, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο απόγειο της δόξας του, τυφλωμένος από την παθολογική του ζήλια, να χαστουκίζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ή το πάρτυ με την εκρηκτική ακόμα τότε Σάρον Στόουν. Τα «Αστέρια» ύστερα από πολλές δεκαετίες αλλάζουν σελίδα και ταυτότητα και μεταμορφώνονται σε ένα casual chic all day cafe-restaurant με την κωδική ονομασία «Ark». 



Ο Αντώνης Ρέμος μετην Υβόννη Μπόσνιακ

Το νέο hot spot των νοτίων προαστίων, το οποίο λειτουργεί κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα του ομίλου Παπαθεοχάρη, έχει βάλει στοίχημα να ταράξει τα νερά και να αλλάξει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης. Σε ένα από τα πιο κεντρικά και όμορφα κομμάτια της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας δημιουργήθηκαν δύο νέοι χώροι κάτω από ένα ενιαίο brand. Φωτεινός, άνετος, πολυτελής και ακολουθώντας διακοσμητικά το δημοφιλές εξωτικό στυλ, ο all day χώρος κατάφερε ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του να συγκεντρώσει στα τραπέζια του όχι μόνο -σύσσωμο- τον κόσμο των νοτίων προαστίων, αλλά και να δελεάσει πολλά γνωστά ονόματα από τα βόρεια, τόσο ώστε να κάνουν το μικρό ταξίδι μέχρι τη Γλυφάδα. 


Πολλές επιλογές
Οι επιλογές για το κατάλληλο τραπέζι είναι πολλές, καθώς μικρές γωνιές, η καθεμιά με τον δικό της χαρακτήρα, είναι διάσπαρτες μέσα στους χώρους του «Ark». Εξαιρετικά πρωτότυπη πινελιά αποτελεί το λευκό πιάνο στη βεράντα πάνω στο κύμα, το οποίο παίζει bossa nova και soul μέχρι και τις δέκα το βράδυ, όταν και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. To κινηματογραφικό σκηνικό αυτής της μεταμοντέρνας «Κιβωτού» είναι δημιουργία του ενδυματολόγου και σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ενώ το μενού υπογράφει ο chef Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους σημαντικότερους Ελληνες chef της τελευταίας 20ετίας. Στα εγκαίνια αυτής της νέας πρότασης ολοήμερης χαλάρωσης και διασκέδασης δίπλα στη θάλασσα, η οποία άνοιξε τις πόρτες της πριν από λίγες μέρες, έδωσαν το «παρών» άνθρωποι από τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό, αλλά και τον εφοπλιστικό χώρο, γεγονός που πιστοποιεί ότι το «Ark» διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να γράψει τη δική του ιστορία.


Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη




Ο Γιώργος Λιάγκας




Η Κατερίνα Γκαγκάκη με τη Νίκη Παπαθεοχάρη




Την κομψή σιλουέτα της Υβόννης Μπόσνιακ που γέννησε πρόσφατα, θαυμάζει η Κάτια Ζυγούλη!

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια