ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εμφύλιος στη ΔΗΜΑΡ για τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ


Βέβαιη μοιάζει να είναι η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, όπως προκύπτει από δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος είπε πως πρόκειται απλώς για «θέμα χρόνου».

«Συζητούμε με το ΠΑΣΟΚ και με άλλες δυνάμεις, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε άμεσα θετική κατάληξη» είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89», ενώ γνωστοποίησε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν επισήμως στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτο
Αντιθέτως ,«Όχι» στην εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ λέει η Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ.Η απόφαση ελήφθη σχεδόν ομόφωνα, καθώς υπήρξε μόνο μία ψήφος κατά και μία «λευκό».Η στάση αυτή, φανερώνει τον εσωτερικό «εμφύλιο» στη ΔΗΜΑΡ όπου ο νυν πρόεδρος Θανάσης Θεοχαρόπουλος επιθυμεί τη συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ και θα βρίσκεται πιθανότατα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.
O προκάτοχός του Φώτης Κουβέλης θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως μετά την φιλοευρωπαϊκή στροφή του, μετά την αποχώρηση Λαφαζάνη.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια