ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK τώρα στο Ελληνικό.


Την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το τέταρτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στο Ελληνικό, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.


Η JYSK είναι μια Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη για το σπίτι και ετοιμάζεται να ανοίξει το τέταρτό της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της. Δύο μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, η JYSK ολοκληρώνει την πρώτη φάση εισόδου της στην Ελληνική αγορά που ήδη κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη. Αρκετά νέα καταστήματα είναι στο πλάνο να ανοίξουν από το 2016 και μετά με στόχο την επέκταση του δικτύου της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2.300 καταστήματα σε 41 χώρες.



Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ελληνικού, που βρίσκεται στην οδό Χρυσάνθου Τραπεζούντος 29 και Αθανασίου Διάκου στο Ελληνικό, θα γίνουν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 9 π.μ., και την κορδέλα θα κόψει ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κύριος Γιάννης Κωνσταντάτος.
Από τις 8 έως τις 10 το πρωί η ARLA και το LURPAK θα προσφέρουν πρωινό με άρωμα και γεύση Δανίας και παγωμένο καφέ STARBUCKS ενώ από τις 10 έως τις 13 ο Sfera 102,2 με παραγωγούς τον Γιώργο Λιανό και την Γιώτα Τσιμπρικίδου θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα της JYSK.


Μια Σκανδιναβική προσφορά

Η JYSK προσδοκά να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τις καλύτερες συμβουλές, αλλά και μια σπουδαία Σκανδιναβική προσφορά.

"Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας" τονίζει ο κύριος Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.


*
Οι ρίζες της JYSK Group βρίσκονται στην Σκανδιναβία: Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην Δανία το 1979, και σήμερα η JYSK Group διαθέτει πάνω από 2.300 καταστήματα και 19.000 υπαλλήλους σε 41 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα 'Dänisches Bettenlager,' και είναι απλά γνωστή ως 'JYSK' στον υπόλοιπο κόσμο. Σκοπός της JYSK Group είναι να δώσει σε όλους μια σπουδαία προσφορά και να ανοίξει καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ο Lars Larsen, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK Group, είναι επίσης και ιδιοκτήτης των αλυσίδων καταστημάτων επίπλων Bolia.com, IDEmøbler και ILVA – όπως επίσης και αρκετών ακόμα εταιρειών. Ο συνολικός τζίρος της LARS LARSEN GROUP είναι  3.1 δις. Ευρώ.






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια