ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παράδειγμα προς μίμηση φιλόζωη πολυκατοικία στη Γλυφάδα



Μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης SCARS (Second Chance Animal rescue Society) δημοσίευσε μία φωτογραφία που…δεν πίστευε ότι βλέπει.

Η φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από πρόγραμμα διαχείρισης πολυκατοικίας, το οποίο καταγράφει μεταξύ άλλων και έξοδα για γατοτροφές! Η πολυκατοικία που βρίσκεται στη Γλυφάδα έχει ανθρώπινο πρόσωπο και φροντίζει τις αδέσποτες -προφανώς- γάτες της γειτονιάς καθώς οι ένοικοι όπως φαίνεται έχουν συμφωνήσει να επιμερίζονται τα έξοδα!
Πολλές φορές οι φιλόζωοι άνθρωποι που βάζουν φαγητό σε αδέσποτα ζώα έρχονται δυστυχώς αντιμέτωποι με ανθρώπους που θεωρούν ότι ούτε πρέπει να ταίζεις τα αδέσποτα, ούτε να τα βοηθάς και προκαλούν φασαρίες για να απομακρυνθούν τα ζώα που δεν φταίνε σε τίποτα επειδή έγιναν αδέσποτα. Μάλιστα είναι τόσο βαρύς ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνουν κάποιοι άνθρωποι και τόσο βαριές οι βρισιές που ρίχνουν για το…θέμα της σίτισης αδέσποτων που έφτασε κάποια στιγμή και στον Άρειο Πάγο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι αν τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής (δηλαδή βάζεις τροφή σε μπωλ και όχι χύμα στις πλάκες) είναι φυσικά νόμιμο να ταίζεις αδέσποτα ζώα.
Κάποιοι φοβούνται τα »μικρόβια» – χωρίς να θέλουν να βοηθήσουν να εμβολιαστούν ή να αποπαρασιτωθούν οι αδέσποτες γάτες,  κάποιοι απλά δεν θέλουν να βλέπουν άλλα ζωντανά πλάσματα. Ξεχνούν οι άνθρωποι αυτοί ότι ούτε όλο το περιβάλλον και η φύση μας ανήκει αλλά και ότι αν θέλουμε να θεωρούμαστε ανώτεροι πρέπει να βοηθάμε να επιβιώσουν και τα άλλα πλάσματα, που μάλιστα κάποιοι συνάνθρωποί μας εγκατέλειψαν…
Συγχαρητήρια στην πολυκατοικία αυτή και μακάρι να το εφάρμοζαν κι άλλες!
Εκτός όμως από την τροφή, που είναι βασική για την επιβίωση κάθε ζωντανού οργανισμού, τα αδέσποτα χρειάζονται βοήθεια για να μην αναπαράγονται ώστε να μην υποφέρουν στο δρόμο. Η οργάνωση SCARS εφαρμόζει πρόγραμμα TNR (πιάσιμο, στείρωση και επανατοποθέτηση) αδέσποτων γατών στα νότια προάστια. Βοηθήστε το έργο τους. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια