ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ας μιλήσουμε για ευθιξία και ευαισθησία


Σε ανακοίνωσή της η Ενωμένη Πόλη χρησιμοποιώντας το γνωστό χυδαίο τρόπο της αναφέρεται στο φιλότιμο που δήθεν λείπει από εμάς αλλά περισσεύει σε αυτούς. Ακολουθούμε «άθλια» αντιπολιτευτική τακτική, με «ύβρεις» και «συκοφαντίες» κατά του Γιάννη Κωνσταντάτου και έχουμε το θράσος να τον εγκαλούμε «για έναν συνεργάτη του, που έχει ήδη παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, επειδή βρίσκεται σε δικαστική εκκρεμότητα υπόθεσή του άσχετης με το δήμο!»


Ας δούμε λοιπόν πόσο φιλότιμο, ευθιξία και ευαισθησία υπάρχει:

Τη Δευτέρα 21/1/2016, δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η υπ΄αριθμ.11/2016 απόφαση του Γιάννη Κωνσταντάτου περί λύσης της υπαλληλικής σχέσης του ειδικού συνεργάτη του, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 3 χρόνια χωρίς αναστολή για απάτη μεγάλης οικονομικής αξίας σε βάρος ιδιώτη.
Ο Γιάννης Κωνσταντάτος υπέγραψε την απόφαση πριν 4 μόλις ημέρες (Δευτέρα 18/1/2016) και την ίδια ακριβώς ημέρα ο ειδικός συνεργάτης υπέβαλε την παραίτησή του.

Όλα τα παραπάνω (η υποβολή της παραίτησης από τον ειδικό συνεργάτη και η απόφαση του δημάρχου για λύση της υπαλληλικής σχέσης του) έγιναν αφού δημοσιοποιήσαμε το θέμα και θέσαμε ευθέως την ευθύνη του Γιάννη Κωνσταντάτου (τον εγκαλέσαμε) για την πρόσληψη του συνεργάτη του. Η αναφορά της Ενωμένης Πόλης ότι οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου διαθέτουν λευκά ποινικά μητρώα δεν απαντά γιατί τον προσέλαβε ενόσω γνώριζε ότι είχε τέτοιου τύπου δικαστικές εκκρεμότητες. 
Ούτε η ειρωνεία ότι ο δήμαρχος και όχι η αντιπολίτευση ορίζει το ωράριο εργασίας των ειδικών συνεργατών, απαντά στο ερώτημα γιατί ο συγκεκριμένος ειδικός συνεργάτης πάταγε το πόδι του στο δημαρχείο "στην χάση και στην φέξη", ήταν δηλαδή ουσιαστικά αργόμισθος.

Και εντέλει όταν η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2015 και ο ειδικός συνεργάτης παραιτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2016 μετά από τα δημοσιεύματα, για ποια ευαισθησία και ευθιξία γίνεται λόγος στην ανακοίνωση της Ενωμένης Πόλης;


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια