ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γυμνασιάδα Μπάσκετ


Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργάνωσε Γυμνασιάδα Μπάσκετ Αγοριών με τη συμμετοχή όλων των Γυμνασίων του Δήμου μας και τα οποία ευχαριστούμε.



Οι μαθητές συμμετείχαν σε μία γιορτή του μπάσκετ, έχοντας την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα σε αγωνιστικές συνθήκες, παρέα με τους φίλους τους και γνωρίζοντας και άλλα παιδιά του Δήμου μας που αγαπάνε το μπάσκετ.
Οι περισσότεροι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και κρίθηκαν στο τέλος. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν για το πάθος και ήθος που επέδειξαν στις μπασκετικές αναμετρήσεις τους και μας χάρισαν πολλές ωραίες φάσεις ανεβάζοντας το επίπεδο των σχολικών αγώνων.
Οι μπάλες των αγώνων χορηγήθηκαν από την εταιρία ΜΟLTEN και δόθηκαν ως δώρο στα Γυμνάσια του Δήμου μας για την συμμετοχή τους.
Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.
Επίσης δόθηκαν σε όλους μπανάνες και μπουκαλάκια με νερό, ευγενική χορηγία της εταιρίας Dole, καθώς και πίτσες, ευγενική χορηγία της City Pizza.
Τις απονομές στα παιδιά έκανε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φώτης Ιασωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κώστας Μηνόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Σωτήρης Κύρκος και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης κα Σοφία Δροσάκη.
Ακολούθως, τα παιδιά αποχώρησαν με τα πούλμαν του Δήμου για τα σχολεία τους, γεμάτα νέες εμπειρίες και αναμνήσεις.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια