ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μοτοπορεία ειρήνης σε Βάρη Βούλα και Βουλιαγμένη (photos-video)


Μήνυμα ειρήνης και συναδέλφωσης στους λαούς της Μεσογείου στέλνουν οι μοτοσικλετιστές που την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 ξεκινούν από τη Βούλα με προορισμό το Γιβραλτάρ.


Η διοργάνωση που δεν είναι αγωνιστική ξεκίνησε επισήμως το Σάββατο με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να στέλνει στο Γιβραλτάρ ένα χρυσό στεφάνι, σύμβολο της ειρήνης.
Παράλληλα, υπέγραψε ένα βιβλίο ευχών που θα συγκεντρώσει υπογραφές από όλη τη μεγάλη αυτή διαδρομή.
Ως πρώτο δρώμενο αυτής της εντυπωσιακής μοτοπορείας, οι συμμετέχοντες του Athens Gibraltar έκαναν το γύρο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Ξεκίνησαν από το πρώην κάμπινγκ της Βούλας, κατευθύνθηκαν μέσω παραλιακής λεωφόρο στο Καβούρι, από την Καβουρίου έστριψαν πάλι στην παραλιακή, πέρασαν τα Λιμανάκια και τη Βάρκιζα, μπήκαν στη Βάρη και επέστρεψαν Βούλα μέσω της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου.
Η εκκίνηση των μηχανών:



Ακολούθησε συναυλία με τοπικά συγκροτήματα, μια πρωτοβουλία που συγκέντρωσε και αρνητικά σχόλια, μιας και η εξέδρα στήθηκε λίγα μέτρα μακριά από το Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ). Οι συντελεστές διαβεβαίωσαν πάντως ότι η μουσική θα ήταν πολύ χαμηλά σε ένταση, ενώ νωρίς το βράδυ θα ολοκληρωνόταν η εκδήλωση.

konstantellos-stefani

IMG_7160

IMG_7171

IMG_7163

IMG_7167

IMG_7162

IMG_7165

IMG_7161

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια