ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ακόμα μία ασφαλή παιδική χαρά παρέδωσε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στους κατοίκους του

Η πλήρως ανακαινισμένη και πιστοποιημένη παιδική χαρά που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Ανεξαρτησίας (πρώην 208), βρίσκεται ήδη σε χρήση και καθημερινά την επισκέπτονται δεκάδες οικογένειες με τα παιδιά τους. 





Στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης εδώ και δύο χρόνια έχει μπει σε εφαρμογή και είναι σε πλήρη εξέλιξη, ένα ευρύ πρόγραμμα ανακατασκευής και πιστοποίησης του συνόλου των παιδικών χαρών, καθώς η κατάσταση η οποία τις παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν αυτή της εγκατάλειψης και της επικινδυνότητας για τα μικρά παιδιά.


"Μέχρι στιγμής έχουμε ανακαινίσει και παραδώσει πιστοποιημένες προς χρήση στους κατοίκους του δήμου, 20 Παιδικές Χαρές. Απομένουν άλλες 10 οι οποίες σύμφωνα με τον προγραμματισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών μας θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του έτους", δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος. 



"Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η ασφάλεια των παιδιών μας" τόνισε ο Δήμαρχος δηλώνοντας πως, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης συνεχίζεται με αμείωτους και γοργούς ρυθμούς.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια