ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δύο μεταγραφές και μια αποχώρηση στον Ηλυσιακό


Τις πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Κυριάκου Δημακάκου και Παναγιώτη Καλογιάννη, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε την αποδέσμευση του Βαγγέλη Κατσιγιάννη.


Ο Κυριάκος Δημακάκος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και την σεζόν που πέρασε ανήκε στον Ιωνικό, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα και Γλυφάδα.
Όσον αφορά τον Παναγιώτη Καλογιάννη είναι επιθετικός και την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Γλυφάδα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικό Γαζώρου, Θρασύβουλο, Ατρόμητο Πειραιά και Ερμή Κιβερίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Δημακάκο. Μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον Ιωνικό, ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο Κυριάκος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Βύζαντα Μεγάρων, στον ΑΟ Γλυφάδας αλλά και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.
Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καλογιάννη. Ο εκρηκτικός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν και την περασμένη σεζόν στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με την ομάδα της Γλυφάδας. Τον καλωσορίζουμε στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν."
Από άλλη πλευρά παραλθόν από την ομάδα του Ζωγράφου, αποτελεί ο Βαγγέλης Κατσιγιάννης, έπειτα από ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου, με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του.
"Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κατσιγιάννη. Ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του." αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια