ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Ποιος είναι ο πιλότος που αγνοείται (pics)

Αγωνία για τον πιλότο του αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι ανοιχτά του Κρυονερίου στο Μεσολόγγι - Γιατί σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του


Σταμάτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (16.01.2019) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά, του πιλότου που κατέπεσε στην θάλασσα με το αεροσκάφος του, στην περιοχή Καβουρότρυπα στο Μεσολόγγι.

Από την πρώτη στιγμή το λιμενικό, βατραχάνθρωποι από την Αθήνα αλλά και ιδιώτες ρίχτηκαν στην μάχη για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το έργο του εντοπισμού του αεροσκάφους δυσχεραίνει το γεγονός ότι εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων στην θάλασσα έχει καταλήξει λάσπη από τον ποταμό Ευηνο με συνέπεια η ορατότητα να μην είναι καλή.

Ποιος είναι ο πιλότος που αγνοείται

Πιλότος του αεροσκάφους που κατέπεσε ήταν ο Παναγιώτης Κεφαλάς που κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη ενώ υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με 2 παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

Το αεροσκάφος έκανε την πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι. Ο Παναγιώτης Κεφαλάς είχε τελευταία επικοινωνία στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Στις 13:20 και καθώς δεν είχε προσγειωθεί, δόθηκε συναγερμός, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου. 
Το διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται ότι κατέπεσε στ’ ανοικτά του Κρυονερίου. Στις έρευνες συμμετείχε ελικόπτερο super puma και βιτζότρατες (αλιευτικά σκάφη) με κάμερες βυθού.
Το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στην θάλασσα, όπως ανέφερε ένας ψαράς που το είδε ενώ ψάρευε στην συγκεκριμένη περιοχή. 

«Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως», είπε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του πιλότου στην gallery που ακολουθεί:





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια