ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νίκος Παπάζογλου: «Η γεωστρατηγική και εμπορική θέση της Ελλάδας στο αύριο»

Την επιχειρηματική του εμπειρία, στην προσπάθειά του να διεισδύσει στην αγορά της Αφρικής, περιέγραψε σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑ της Γλυφάδας, ο Νίκος Παπάζογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας,  ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε. και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, στον Νότιο Τομέα Αθηνών.


Ο κ.Παπάζογλου που είναι δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου τομέα Αθηνών, με τον Γιώργο Πατούλη, Χάρης Πασβαντίδης, που ήταν στην εκδήλωση γράφει:

Υπό την σκιά της Ακρόπολης και με θέα τους «Αέρηδες», οι ΑΧΕΠΑ της Γλυφάδας οργάνωσαν εκδήλωση με θέμα, «Η γεωστρατηγική και εμπορική θέση της Ελλάδας στο αύριο».

Κεντρικός ομιλητής ο επιχειρηματίας Nikos Papazoglou , ο οποίος με την τεχνική βοήθεια του Lazaros Ornithopoulos, παρουσίασε την εμπειρία από την προσπάθεια εμπορικής του διείσδυσης στην Ζάμπια και γενικότερα στην Αφρική. Πραγματική Οδύσσεια, που βρήκε όμως τελικά την Ιθάκη της ύστερα όμως από πολλές περιπέτειες και μόνο χάρις στην επιμονή και τις ικανότητες του κ. Παπάζογλου. 

Το μεγάλο ερώτημα που μου δημιουργήθηκε, ακούγοντας την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Παπάζογλου είναι: Πού είναι το Ελληνικό κράτος; Πού είναι η οργάνωση, η στήριξή, η συμμετοχή του στην προσπάθεια των επιχειρηματιών μας να αυξήσουν τις εξαγωγές, δηλαδή τον πλούτο στη χώρα μας; Όταν η γειτονική Τουρκία επιδοτεί το κόστος μεταφοράς των Τουρκικών προϊόντων, η δική μας χώρα αφήνει κάθε επιχειρηματία να παλεύει μόνος του συχνά μάλιστα βάζοντας του και εμπόδια.

Ζούμε όμως σε μια εποχή που η επινοητικότητα, το δαιμόνιο, το ρίσκο και η φαντασία των επιχειρηματιών μας, δεν αρκούν πια για να κατακτήσουν τις αγορές.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, ανελέητος και συχνά αθέμιτος. Χρειάζονται βοήθεια. Ποιος όμως να ασχοληθεί και να τους ενισχύσει; Ο κ. Κατρούγκαλος; Περισσότερο πιθανό είναι να δούμε τριαντάφυλλα να ανθίζουν στη Σαχάρα…




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια