ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Μυρτώ της Πάρου έχει δίπλα της όλη τη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός και ταυτόχρονα μια μεγάλη γιορτή αγάπης διοργανώθηκε σήμερα στη Γλυφάδα.



Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και προσέλευση διεξήχθη το Τουρνουά Αγάπης για τη Μυρτώ, στο κλειστό  γυμναστήριο της πόλης.

Γνωστοί αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικοί, φορείς και σύλλογοι συμμετείχαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας για τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη – τη Μυρτώ της Πάρου – στο ΔΑΚ και εκατοντάδες πολίτες χειροκρότησαν την προσπάθεια και στήριξαν τον αγώνα που δίνει η Μυρτώ και η οικογένειά της.

«Όταν ενώνουμε δυνάμεις, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και αυτό αποδείξαμε και σήμερα στη Γλυφάδα» είπε στην ομιλία του, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου».
Αντί εισιτηρίου, όλοι μαζί υποστηρίξαμε τη Μυρτώ, που πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες της στο εξωτερικό και συγκεντρώσαμε και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας και την Κοινωνική Υπηρεσία της Μητρόπολης Γλυφάδας. Ευχαριστούμε τους φορείς που ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή και την αγκάλιασαν από την αρχή, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο ΔΑΚ. Συνεχίζουμε…»








O Μάρκος Σεφερλής θέλει να διασκευάσει την ιστορία του 22χρονου σήμερα κοριτσιού σε παιδική θεατρική παράσταση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στη στήριξη της Μυρτούς, για να μπορέσει να πάει στη Ρωσία να υποβληθεί σε θεραπεία. Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο μικρό βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με την ιστορία της, υπό τον τίτλο «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά».



 «Πριν από 2,5 χρόνια φύγαμε από το Κέντρο Αποκατάστασης στο οποίο είχαμε περάσει πέντε χρόνια. Ύστερα από πολλές θεραπείες, σήμερα βλέπουμε μια κάπως ανοδική πορεία. Η Μυρτώ μπορεί και γελάει. Ένα ταξίδι στη Ρωσία θα μας δώσει κάτι παραπάνω. Θα πάω σε όποιο μέρος του κόσμου μπορώ να προσεγγίσω για να βελτιωθεί η κατάστασή της. Ελπίζουμε ότι κάποτε μπορεί να γίνει ένα θαύμα», είπε συγκινημένη η μητέρα της.









αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια