ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κορονοϊός και λαθρομεταναστευτικό οι επτά πληγές της Ελλάδος

Της Ειρήνη Παγάκη

Η Ελλάδα κακά τα ψέματα, ήταν και συνεχίζει να είναι ένα έθνος που γνωρίζει τι εστί μετανάστευση.


Κάθε οικογένεια στην Ελλάδα έχει έστω και έναν συγγενή που λόγο των συγκυριών που επικράτησαν στην χώρα αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό.
Πλέον όμως το πρόβλημα άλλαξε και η Ελλάδα καλείται να δεχτεί πλέον μετανάστες από την μέση ανατολή και την Αφρική. Όλο αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι φυσιολογικό αν αυτοί που ερχόντουσαν στις επίσημες πύλες εισόδου της χώρας, σέβονταν την χώρα που θέλουν να τους δεχτεί όπως και την κουλτούρα του έθνους που θέλουν να τους αποδεχτεί.

Από τα προαναφερθέντα τίποτα δεν τηρείται!

1. Κανείς από αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται μετανάστες και ακόμα πιο προκλητικά πρόσφυγες δεν μπήκε μέσω των νόμιμων πυλών εισόδου, ούτε και έκαναν αίτηση ασύλου σε κάποια από τις πρεσβείες μας ανά τον κόσμο. Εισέβαλαν στην χώρα μας παράνομα, είτε παραβιάζοντας τις στρατιωτικές ζώνες στον Έβρο, είτε κάνοντας απόβαση σε κάποιο από τα νησιά του Αιγαίου (Λέσβο, Κω , Χίο , Καστελόριζο, Σάμο)
2. Παραβλέποντας την εισβολή που προαναφερθήκαμε, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να σεβαστούν τα στοιχειώδη. Δεν σεβάστηκαν την περιουσία των νησιωτών που είχαν την κάθε καλή διάθεση να τους βοηθήσουν. Δεν σεβάστηκαν την καθημερινότητα τους, προκαλώντας αναταραχές σε καθημερινή βάση στην τοπική κοινωνία. Δεν σεβάστηκαν ούτε τα θρησκευτικά πιστεύω ούτε τις παραδόσεις καταστρέφοντας εκκλησίες στην ενδοχώρα των νησιών όπως και παραδοσιακές εκδηλώσεις.

Στην πρώτη παράγραφο που αναφέρθηκα στους Έλληνες του εξωτερικού, δεν το έκανα τυχαία. Όταν μετανάστευαν στο εξωτερικό, ποτέ δεν δημιούργησαν φθορές στο όνομα της θρησκείας και ουδέποτε δεν επέβαλαν τον τρόπο ζωής τους στους κάτοικους κάποιας χώρας. Σεβάστηκαν την χώρα που τους φιλοξενεί και προσέφεραν σε αυτήν.

Η εισβολή που δέχεται η χώρα μας ξεπέρασε κάθε όριο και κατάφερε να κάνει τους κατοίκους των ελληνικών νησιών μειονότητα σε αυτά. Και για να προλάβω όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους που θα πουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται λόγο του πολέμου εδώ, έχω να δείξω το εξής γράφημα και να εκφράσω το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτό.

Όπως βλέπεται αυτοί που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και αιτούνται ασύλου δεν είναι τίποτα άλλο παρά λαθρομετανάστες/εισβολείς. Σε καμία από τις παραπάνω χώρες δεν συντελείται πόλεμος αν εξαιρέσεις τα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία όπου υπάρχουν κάποια ανοιχτά μέτωπα. Άρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι περίπου το 18% αυτών ήρθαν καθαρά για να γίνουν ο αποδέκτης των επιδομάτων που εισπράττουν από τα λεφτά των φορολογουμένων κορόιδων, είναι πιθανόν από περιοχές που πραγματοποιούνται πολεμικές συρράξεις. Βέβαια υπάρχει και το υπόλοιπο ποσοστό που περιλαμβάνει ανθρώπους που σε ένα μεγάλο μερίδιο είναι φανατικοί μουσουλμάνοι που δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν για τον θεό τους, όχι όλοι, αλλά είναι αρκετοί ώστε να προκαλέσουν ανυπολόγιστες απώλειες.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Είδαμε παραπάνω ότι η πλειονότητα των αιτούντων ασύλου τον τελευταίο χρόνο προέρχονται από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, ενώ φαίνεται να έχουν παραμείνει και για κάποιο διάστημα στην Τουρκία.

Πληροφοριακά θα αναφέρω ότι οι περιοχές προέλευσης αυτών αυτή την στιγμή έχουν πληγεί σε τεράστιο βαθμό από τον γνωστό σε όλους Κορονοϊό τα κρούσματα χιλιάδες ενώ οι νεκροί κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται. Και αν νομίζατε ότι το Ελληνικό Σύστημα Υγείας είναι ανεπαρκές, στις χώρες της μέσης ανατολής είναι απλά ανύπαρκτο, ενώ στο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί και η γείτονα χώρα.

Τουρκικά hot spot, ένα κεφάλαιο που δεν μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, εμείς όμως θα εστιάσουμε στην υγιεινή αυτών των χώρων. Η Τουρκία είναι μια χώρα με ένα δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένο καθεστώς, αφού ο Ερντογάν έχει σχεδόν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπό την εποπτεία του και στο όνομά του με αποτέλεσμα να το χαρακτηρίζουμε πλέον και ως αυταρχικό καθεστώς.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση και τα κρούσματα έρχονται με το σταγονόμετρο, αφού δημοσιοποιείται ότι επιτραπεί από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι κρούσματα έχουν εντοπιστεί και στα hotspot, ενώ καλύπτονται πίσω από τον μανδύα της εποχιακής γρίπης που έμελλε να τους πιάσει μόνο μετά το πέρας του Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες αυτές είναι εμπιστευτικές και δεν θα επιβεβαιωθούν μέχρι να σκάσει το πρόβλημα. Η Ελλάδα αποφάσισε να πάρει μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλη την επικράτεια μέσω του προγράμματος «Μένουμε σπίτι», αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το ευρύτερο σπίτι. Τα σύνορα φαίνεται να συνεχίζουν να παραβιάζουν εκατοντάδες σε εβδομαδιαία βάση, άνθρωποι αγνώστων υγειονομικών στοιχείων.

Ο κίνδυνος για έξαρση του ιού σε ένα από τα hot spot πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε είναι αισθητά υψηλός. Και ενώ γίνονται αυτές οι παραβιάσεις καθημερινά, έχουμε δεκάδες χιλιάδες ακόμα που με την βοήθεια της τουρκικής κυβέρνησης προσπαθούν να κάνουν πιο έντονες τις εισβολές. Ο κίνδυνος πλέον δεν είναι μόνο οι πράξεις αυτών των ανθρώπων, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι φορέας του ιού, αυτός ή κάποιος άλλος από τους 100 που βρίσκονται στην βάρκα που χρησιμοποίησαν για την απόβαση.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να εφαρμόζει μέτρα προστασίας των πολιτών, αν δεν λάβει πρώτα μέτρα προστασίας για την ίδιας της την ύπαρξη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το πρόβλημα της παραβατικότητας των μεταναστών που είναι στο κέντρο της Αθήνας.

Ναρκωτικά, παρεμπόριο, μαστροπεία, ληστείες, διαρρήξεις, παράνομος τζόγος: Αυτές είναι οι «ασχολίες» των συμμοριών που ελέγχουν κομβικά σημεία του κέντρου της Αθήνας όπως σε δρόμους γύρω από την Ομόνοια, την Γ' Σεπτεμβρίου και τα Εξάρχεια, μετατρέποντας τις περιοχές σε γκέτο παραβατικότητας.

Στην οδό Αναξαγόρα στο κέντρο της Αθήνας άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή αναφέρουν ότι την περιοχή ελέγχουν συμμορίες από το Αφγανιστάν που προσπαθούν να επεκτείνουν τη δράση τους προς την οδό Σοφοκλέους. Από αυτούς κανένας μας δεν γνωρίζει αν όντως έχουν χαρτιά και αν ήταν σε φυλακές στις χώρες τους , επιπλέον αν είναι υγιής ή έχουν ήδη κουβαλήσει τον Κορονοϊό αλλά και άλλες αρρώστιες στους κατοίκους του κέντρου .

Με τις οδούς Μενάνδρου και Γερανίου από τη μία πλευρά και τις Κεραμεικού και Μάρνη από την άλλη, την Ομόνοια λυμαίνονται συμμορίες Αφγανών, Πακιστανών, Μαροκινών και Αλγερινών, που μάχονται για το ποια θα επικρατήσει στη διακίνηση ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρου και του παρεμπορίου όπου παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης συνεχίζουν και δρουν ανενόχλητοι. Στους κάθετους δρόμους γύρω από πλατείες όπως η Αμερικής, η Βικτώρια, η Κολιάτσου αλλά και στο Πεδίον του Άρεως κυριαρχούν συμμορίες Νιγηριανών, Σομαλών, Μαροκινών, Αφγανών, Αλγερινών και μεταναστών από τη Σιέρα Λεόνε που παρά του φόβου του Κορονοϊού συνεχίζουν και δρουν ανενόχλητοι. Μάλιστα, οι δρόμοι που περικλείουν την πλατεία Εξαρχείων την κάνουν σε διερχόμενους επικίνδυνη, καθώς εκεί δεσπόζουν κυρίως συμμορίες Αλγερινών, Μαροκινών, Σύριων και Αλβανών.

Όλους αυτούς στο κέντρο της Αθήνας δεν τους έχει μαζέψει κανένας να τους γυρίσει στις χώρες τους με απέλαση ενώ ο Νόμος υπάρχει δεν τον εφαρμόζει η κυβέρνηση .

Με σεβασμό,

Ειρήνη Παγάκη




αγορα




ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια