ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ιωάννης Καλλιάνος: Όποιοι είναι στην πρώτη γραμμή πρέπει να ανταμείβονται

Στην κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ -  (Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) -  απηύθυνε ερώτηση προς τον υπουργό οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας,



βάζοντας με αυτό τον τρόπο,  θέμα αμοιβής για τους στρατευμένους το τελευταίο διάστημα στο σύστημα υγείας,  καθώς επίσης και  στην καταστολή της Ασύμμετρης απειλής για την οποία δίνουν μάχη στα σύνορα της χώρας επί 24ώρου βάσεως αυτοί  που τάχθηκαν να φυλάσσουν Θερμοπύλες .

Και δεν είναι άλλοι από τα σώματα ασφαλείας.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του βουλευτού στο πιο κάτω κείμενο  


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς:

·        Υπουργό Οικονομικών
·        Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
·        Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
·        Τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Θέμα: «Μέριμνα για χορήγηση έκτακτης αμοιβής σε όσους και όσες προστάτεψαν σε συνθήκες πρωτόγνωρες τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Το τελευταίο διάστημα, δύο μεγάλες απειλές βίωσε και βιώνει ο τόπος:
·        Την επέλαση του φονικού κορωνοϊού, όπου η κοινωνία αρχίζει να μετρά θύματα και όπου όσοι και όσες υπηρετούν τον νευραλγικό χώρο της υγείας θα δώσουν το προσεχές διάστημα τιτάνιο πόλεμο με αόρατο εχθρό.

·        Τη δόλια προσπάθεια εισβολής στα σύνορά μας, που αν και σε σχετική ύφεση τις τελευταίες λίγες ημέρες, μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί ξανά και η χώρα πρέπει να είναι πάντα έτοιμη.

Αναφορικά με τη δεύτερη απειλή, οι συμπολίτες μας παρακολούθησαν καθημερινά τις προσπάθειες επί 24ώρου βάσεως αυτών που τάχθηκαν να φυλάσσουν Θερμοπύλες, προσπάθειες που έγιναν πέρα και πάνω από τις συμβατικές υποχρεώσεις και τα τυπικά καθήκοντα που προβλέπονται εκ της θέσεώς τους.  Διαπίστωσαν την αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητά τους. Αρετές που μαζί με την ψυχραιμία, την έγκαιρη αντίδραση, τον εξαιρετικό σχεδιασμό έφερνε τους υπερασπιστές των συνόρων μας πάντα ένα βήμα μπροστά και ματαίωνε τα όποια ύπουλα σχέδια.




Αντιλήφθηκαν την αγάπη για την πατρίδα όσων την υπερασπίζονται, το υψηλό φρόνημα και την υπερηφάνεια  για την αποστολή τους  των ανδρών και των γυναικών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας που ενεπλάκησαν στις χιλιάδες αποτροπές παράνομης εισόδου στη χώρα και κατ’ επέκταση στην Ευρωπαική Ένωση.  

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει δείξει αρκετές φορές στους λίγους προς το παρόν από τους πολλούς μήνες που θα κυβερνά ότι ξέρει και να τιμά και να επιβραβεύει. Μαζί με τον έπαινο για την προσπάθεια των ακριτών μας, η πολιτεία αξίζει να μεριμνήσει για τιμητική χρηματική ανταμοιβή όλων όσων έδωσαν και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν ξανά και αυτή τη μάχη.


Με βάση τα παραπάνω, ερωτώνται οι κύριοι Υπουργοί:

Προτίθενται να χορηγήσουν έκτακτη αμοιβή στους άνδρες και στις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας που ενεπλάκησαν στην προσπάθεια αυτή και αντιμετώπισαν επιτυχημένα το διάστημα που πέρασε την απειλή κατά των συνόρων μας και επομένως και των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Ο ερωτών Βουλευτής


Ιωάννης Καλλιάνος










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια