ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Super League 2-Nότιος Όμιλος: H Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι, νίκη τριάδας για την Ηλιούπολη

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος γύρος του νότιου ομίλου της Super League 2, με την Καλλιθέα να ανεβαίνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμέα επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας με γκολ του Μαρότα στο 86' και έφτασε τους 23 βαθμούς, στο +1 από τα Χανιά.


Στην 4η θέση βρίσκεται η Καλαμάτα, η οποία πλέον είναι στο -4 από την κορυφή, ενώ είναι στο -1 από την τρίτη Ηλιούπολη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, όπως το άστοχο σουτ του Ντεμέτριους αριστερά της περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η "Μαύρη Θύελλα" είχε σπουδαία φάση για γκολ στο 11' με δοκάρι του Μπαράλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 86ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ο Ματίγια εκτέλεσε στην περιοχή, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά-πάσα προς τον Μαρότα, ο οποίος από κοντά σκόραρε.

Η Ηλιούπολη έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την πρώτη θέση, επικρατώντας με 1-0 των Χανιών εντός έδρας, με την κρητική ομάδα να πέφτει από την κορυφή. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Φουρλάνος στο 20ο λεπτό με κεφαλιά.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Γιούχτα δεν είχε νικητή. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του νότιου ομίλου έληξε 0-0. Οι Κρητικοί είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τις φάσεις να λείπουν από το δεύτερο 45λεπτο.

Κάπως έτσι, ο Γιούχτας είναι στην 7η θέση με 14 βαθμούς στο -5 από την εξάδα, ενώ ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην προτελευταία θέση με οκτώ βαθμούς στο +3 από την Παναχαϊκή.

πηγη: filathlos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια