ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η στιγμή που Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπιασε φωτιά ενώ φορτιζόταν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ (βίντεο)

 

Φωτιά στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στην Αγία Παρασκευή της Αττικής, πήρε ένα μαύρο Tesla Model 3 Highand το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα το αμερικάνικο αυτοκίνητο να καεί εκτενώς στο πίσω μέρος του.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες του autoblog.gr, το αυτοκίνητο ήταν συνδεδεμένο με τον σταθμό φόρτισης που λειτουργεί στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ.

Ωστόσο, παρατηρώντας και κρίνοντας από τη φωτογραφία, δεν έχει καεί η μπαταρία αλλά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε σχετικά γρήγορα, υποθέτοντας ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο άλλο παράγοντα. Ίσως, από το καλώδιο φόρτισης, κάποιο βραχυκύκλωμα.

 

Στο σημείο βρέθηκαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες, θέτοντας τη φωτιά υπό έλεγχο.

@rifkaabouaf #halandri ♬ πρωτότυπος ήχος - Errika🧚‍♂️


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια