ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Tοπικές βροχές και μπόρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια – Πρόγνωση από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο

 

Τοπικές βροχές και μπόρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Οι καταιγίδες θα εκδηλώνονται κυρίως στα δυτικά τμήματα, στο Ιόνιο και στη δυτική ηπειρωτική χώρα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι μέχρι 4 μποφόρ, βόρειοι στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 με 28 βαθμούς.

Και την Παρασκευή θα σημειώνονται τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο τα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη Μακεδονία.
Στην Αττική το μεσημέρι απόγευμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθεί τοπική βροχή ή μπόρα. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη άστατος καιρός με τοπικές βροχές η καταιγίδες. Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς Κελσίου. Και αύριο πρόσκαιρη βροχή στη Θεσσαλονίκη.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος Μ.Sc. FRMetS

ertnews.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια