ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σπάτα: Νέο επιχειρηματικό «χτύπημα» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

 Η εξαγορά των στούντιο της Finos Films

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ένας από τους πιο ισχυρούς και δραστήριους επιχειρηματίες της Ελλάδας, συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Μετά από αρκετές στρατηγικές κινήσεις που περιλάμβαναν την κατοχή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και τη δημιουργία της Alter Ego Studios, ο μεγιστάνας προχώρησε σε μια ακόμα εντυπωσιακή επιχειρηματική κίνηση, εξαγοράζοντας τα ιστορικά στούντιο της Finos Films στα Σπάτα.

Νέο κεφάλαιο για τη Finos Films

Τα στούντιο της Finos Films, γνωστά για την ιστορική τους συμβολή στον ελληνικό κινηματογράφο, αποτελούν έναν τεράστιο χώρο με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τεράστιες δυνατότητες. Ο Μαρινάκης φαίνεται να αναγνωρίζει τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτός ο χώρος και σκοπεύει να τον αξιοποιήσει στο έπακρο, επενδύοντας σε σημαντικές ανακατασκευές και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα προηγμένο κέντρο για παραγωγές υψηλής ποιότητας, το οποίο θα φιλοξενήσει τόσο τηλεοπτικές όσο και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η στρατηγική πίσω από την εξαγορά

Αυτή η νέα κίνηση έρχεται να ενισχύσει το ήδη ισχυρό χαρτοφυλάκιο του Μαρινάκη στον χώρο της ψυχαγωγίας. Η εταιρεία παραγωγής Alter Ego Studios, που ανήκει στον όμιλο Alter Ego Media του επιχειρηματία, φαίνεται ότι θα αναλάβει την ευθύνη των νέων παραγωγών που θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο. Αυτή η ενέργεια αποκαλύπτει τις βλέψεις του Μαρινάκη να ενισχύσει την παρουσία του όχι μόνο στον τομέα της τηλεόρασης, αλλά και στην παραγωγή κινηματογραφικού περιεχομένου, το οποίο θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για νέες συνεργασίες και διεθνείς παραγωγές.

Το μέλλον της ελληνικής παραγωγής

Η επένδυση στα στούντιο της Finos Films δείχνει ότι ο Μαρινάκης έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών. Η αναβίωση και η εξέλιξη αυτών των ιστορικών χώρων μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της ελληνικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον τομέα της παραγωγής.

koolnews.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια