ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό ζήτησε η εισαγγελέας.


Ένοχη η μητέρα!


Του κ. ΜάκηΠαπαδάτου

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κοινή Γνώμη η πρόταση της Μαρία - Ελένη Νικολού που είναι η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν στον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.


Πρότεινε την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Αντίθετα, για την μητέρα της 12χρονης, η εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχη μαστροπείας (εξώθηση και διευκόλυνση) με την μορφή αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά και ένοχη μαστροπείας μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Συμπερασματικά η εισαγωγέας, για αυτή την αποτρόπαια πράξη που δείχνει την αποκτήνωση, ζητά την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου για τις βαριές κατηγορίες και τον ρίχνει στα μαλακά, ενώ κατηγορεί την μητέρα του θύματος.

Κατά την απολογία του, μετά την σύλληψη του, ο Μίχος είχε ισχυριστεί ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα και κάποιοι του έστησαν παγίδα για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 12χρονη τον αποπλάνησε!

Συγκεκριμένα είχε πει:

«Αποδέχομαι τη σεξουαλική μου συνεύρεση με την ανήλικη τέσσερις φορές. Έστελνε συχνά μόνη της φορτικά μηνύματα και επεδίωκε με κάθε τρόπο τη σεξουαλική συνεύρεσή μας. Δεν την εξανάγκασα ποτέ. Παρασύρθηκα, απαραδέκτως, από την περιρρέουσα μεταξύ μας σεξουαλική ατμόσφαιρα, αλλά ουδέποτε ασκώντας της πίεση»

Η 12χρονη στην κατάθεσή της είχε πει:

«Ο Μίχος μου έδειχνε κάτι μαχαίρια και όπλα και με απείλησε ότι, αν το πω, θα σκοτώσει ή εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι ότι τον ήθελα».

Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας κατά την διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι:

«Ο Ηλίας Μίχος είχε αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εμπλέκονται στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού».

Επίσης κατήγγειλε καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών και είχε τονίσει ότι, ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας.

Καταλήγοντας γεννάται το ερώτημα.

Μήπως θέλει να μας αποδείξει η εισαγγελέας ότι η δικαιοσύνη, όταν δέχεται πολιτικές πιέσεις, εκτός από τυφλή είναι και μουγκή;

Makis Papadatos


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια