ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με φωτογραφίες της 11χρονης Βασιλικής στα χέρια τους οι συγγενείς της – Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια (φωτό & βίντεο)

 

Κρατώντας φωτογραφίες της 11χρονης Βασιλικής και χωρίς να μπορούν να κρύψουν το πόνο τους συγγενείς της έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Πύργου και περιμένουν τη μεταφορά στον εισαγγελέα του δολοφόνου της που έχει ομολογήσει την πράξη του.



Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της 11χρονης

Δεκάδες πολίτες που βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο του 11χρονου κοριτσιού, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με το patrisnews μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί.

Συγγενείς του κοριτσιού αλλά και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το δικαστικό μέγαρο, χίμηξαν στο περιπολικό που μετέφερε τον 37χρονο δολοφόνο στο δικαστικό μέγαρο.

Αρκετοί από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να πλησιάσουν τον δράστη με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν και να μεταφέρουν τον δολοφόνο του μικρού κοριτσιού γρήγορα εντός του κτιρίου.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια