ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για την ένοπλη ληστεία στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – Απείλησαν με όπλο τον φύλακα!

 

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης , με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, κάνει λόγο το πρωί της Κυριακής στη  ΕΡΤ, πως οι ένοπλοι δράστες που μπήκαν μέσα στο κτίριο έφυγαν «άπραγοι».


«Μπήκαν στο δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, αφού πρώτα εξουδετέρωσαν τον άνθρωπο που βρισκόταν στο επιχειρησιακό κέντρο του Δήμου και εκείνη την ώρα πετούσε το ένα από τα δύο drone, τα οποία πετούν για την πυρασφάλεια της περιοχής» είπε ο κ . Κωνσταντέλλος.

«Αφού έσπασαν την πόρτα, τον ανάγκασαν να κατεβάσει το drone και τον κράτησαν σε μία ιδιότυπη αιχμαλωσία μέχρι να ολοκληρώσουν τη ληστεία» συνέχισε ο κ Κωνσταντέλλος, μιλώντας για το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6).

«Έσπασαν τον συναγερμό και λειτούργησαν πολύ γρήγορα έως ότου φτάσει η αστυνομία. Βγήκαν από μία πόρτα, μπήκαν στη γραμματεία και στο δικό μου γραφείο και αφαίρεσαν κάτι παλιά τηλέφωνα και στυλό πολυτελείας» τόνισε.

«Άφησαν πίσω μία διαδικασία διάλυσης. Δεν ξέρω τι έψαχναν, πάντως η επιχείρησή τους δεν ήταν αντάξια των 10 – 12 λεπτών που διήρκησε» κατέληξε ο κ Κωνσταντέλλος

Να θυμίσουμε πως για το περιστατικό ο Δήμος σε ανακοίνωση του ανέφερε:

Διάρρηξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Ιουνίου στο κεντρικό Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Συγκεκριμένα άγνωστοι διέρρηξαν το κτήριο του Δημαρχείου αφού πρώτα βανδάλισαν μερικώς το σύστημα συναγερμού και εισήλθαν στο χώρο του πρώτου ορόφου.

Διαπιστώθηκε η κλοπή δύο κινητών τηλεφώνων και κάποιων μικροαντικειμένων ελάσσονος αξίας. Ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το οποίο διεξάγει έρευνα του συμβάντος ενώ ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ζήτησε τη ποινική δίωξη των δραστών.

 irafina.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια