ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου – Ολονύκτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις

 

Απανθρακωμένη σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο Πάτημα Βριλησσίων, στην οδό Αναπαύσεως και Στρατονίκης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κατάσβεση πυρκαγιάς .


Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έδιναν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή, εντόπισαν τη σορό σε επιχείρηση στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Φαίνεται πως η γυναίκα εγκλωβίστηκε στον χώρο του κτηρίου όταν έπεσε η σκεπή του και καταστράφηκε από την πύρινη λαίλαπα.

Σε επιφυλακή όλη τη νύχτα στις ενεργές εστίες

Πιο πολύ από 33 ώρες μετά την εκδήλωσή της η μεγάλη πυρκαγιά που κύκλωσε τη βορειοανατολική Αττική, επιμένει ακόμα σε διάφορες εστίες.

Αν και παρουσιάζει βελτίωση καθώς είναι χωρίς ενιαίο μέτωπο, υπάρχουν πολλές ενεργές εστίες σε Πεντέλη και Μαραθώνα, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαρθακούρης στην τελευταία ενημέρωση.

Οι άνεμοι έχουν κοπάσει ωστόσο η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη λόγω των αναζωπυρώσεων και οι οποίες αναγκάζουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις παρά την κοπιαστική προσπάθειά τους τις ατελείωτες ώρες στο πεδίο, να παραμείνουν σε επιφυλακή όλη τη νύχτα.

Πυροσβέστες και εθελοντές όλες αυτές τις ώρες, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν τις κατοικίες, πολλοί από αυτούς καταρρέουν από την εξάντληση ενώ συγκινητική ήταν και η στάση των κατοίκων που έσπευσαν να τους δώσουν μια ανάσα προσφέροντάς τους νερό.

Η φωτιά που περικύκλωσε από χθες τη βορειοανατολική Αττική ξεκίνησε χθες από τον Βαρνάβα και ωθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους, κατέβηκε σε Γραμματικό, Μαραθώνα και από εκεί διακλαδώθηκε σε Νέα Μάκρη και Διόνυσο.

Το πύρινο μέτωπο υπολογίζεται πως εκτείνεται σε 40 χιλιόμετρα, ενώ πάνω από 100 είναι οι αναζωπυρώσεις σημειωθεί τις τελευταίες ώρες.

fimotro.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια