ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αργυρούπολη: Συνέλαβαν 3 ανήλικους για απόπειρα ληστείας με την απειλή μαχαιριού

 

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (13/9), στην Αργυρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 3 ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για απόπειρα ληστείας, παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ειδικότερα, οι 3 ανήλικοι προσέγγισαν 20χρονο και με την χρήση μαχαιριού αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν κινητό τηλέφωνο.

Ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας παράλληλα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από επισταμένες αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν τους 3 ανήλικους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης.

 

Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο γκλοπ και στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 notia.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια