ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στέφθηκε από επιτυχία η πρώτη επίσημη συνάντηση εθελοντών Ηλιούπολης

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης»η πρώτη επίσημη ενημερωτική εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Ηλιούπολης «Η Γειτονιά μας», με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Στάθης Ψυρρόπουλος, οι εθελοντές της ομάδας, καθώς και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το περιφερειακό τμήμα Ηλιούπολης.


Παράλληλα, την εκδήλωση, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου σε θέματα Εθελοντισμού και ανάπτυξης δράσεων και προγραμμάτων που απευθύνονται & αφορούν στη νεολαία, παρακολούθησαν εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπυρόσβεσης, εκπρόσωποι σχολείων και τοπικών συλλόγων.




Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλησαν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές πρώτων βοηθειών για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η εκδήλωση εστίασε σε κρίσιμα θέματα πρώτων βοηθειών, όπως:

ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση)
Μερική και ολική απόφραξη αεραγωγού
Θέσεις ασφαλείας για απώλεια αισθήσεων

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε κι εσείς για τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Ηλιούπολης "Η Γειτονιά μας", μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2100086710, καθημερινά 8:30π.μ. -15:00μ.μ



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια