ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στάθης Ψυρρόπουλος: Η ασφάλεια των δημοτών στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

 

Η ασφάλεια των δημοτών μας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Με προσωπική αυτοψία, σε συνεργασία με το ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού) διενεργήθηκε έλεγχος για τον καθαρισμό όλων των φραγμάτων στο βουνό που αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας της πόλης μας σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα που οδηγούν σε πλημμύρες.


Παράλληλα έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες από την πλευρά του δήμου μας για την επανεκκίνηση των αντιπλημμυρικών έργων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Είναι ένα έργο που έχει παγώσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Προς ενημέρωση των δημοτών μας, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον καθαρισμό και την απόφραξη όλων των φρεατίων της πόλης μας ώστε να θωρακίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης.

Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά, σωστό σχεδιασμό και προτεραιότητα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των συμπολιτών μας.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια