ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Γλυκερία μάγεψε το Ελληνικό σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά (Βίντεο)

Μια μαγευτική μουσική εμπειρία έζησαν το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου οι πολίτες κατακλύζοντας ασφυκτικά την Πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό.


Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης φιλοξένησε την αγαπημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία με τον ταλαντούχο τραγουδιστή Χάρη Μακρή και την ορχήστρα τους, σε μια μοναδική συναυλία που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Η Γλυκερία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από το ευρύ φάσμα της καριέρας της, συνδυάζοντας παραδοσιακά λαϊκά κομμάτια με σύγχρονες επιτυχίες. Το κοινό όλων των ηλικιών, τραγουδούσε μαζί της δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα και νοσταλγία και χόρεψε με την ψυχή του. Η συναυλία αποτέλεσε ένα πολιτιστικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο στους κατοίκους του Δήμου, αναδεικνύοντας την αξία της μουσικής και των παραδοσιακών τραγουδιών στη σύγχρονη ζωή.


Η πόλη μας πλημμύρισε από νότες και χαμόγελα και η Γλυκερία απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί παραμένει μία από τις πιο αγαπητές καλλιτέχνιδες της Ελλάδας. Αναμφισβήτητα, ήταν μια βραδιά που χάρισε στους παρευρισκόμενους ανεκτίμητες αναμνήσεις, μια πραγματική γιορτή πολιτισμού και μουσικής.

«Το Φεστιβάλ μας ξεκινά με κορυφαίες πολιτιστικές οργανώσεις και είμαστε περήφανοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους μας να απολαμβάνουν τέτοιες μοναδικές εμπειρίες. Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας Γλυκερία καθώς και όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε την αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς και της μουσικής στη ζωή μας. Να θυμάστε πως τα προβλήματα έρχονται και φεύγουν. Η υγεία και οι άνθρωποι είναι αυτοί που μετράνε και η καλή καρδιά», είπε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος χαιρετίζοντας την εκδήλωση.



Συγκινητική ήταν η προσφορά του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης και βοήθησε στο να συγκεντρωθεί σημαντική ποσότητα ειδών για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια