ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανδρέας Κονδύλης: Τιμή μου, να μου κάνουν μηνύσεις επιχειρηματίες της παραλίας!

 

Το ότι κάποιοι παραλιακοί επιχειρηματίες ενοχλούνται από τη Δημοτική Αρχή που δεν "τα βρίσκει" μαζί τους και φτάνουν να κάνουν μηνύσεις προσωπικά στον Δήμαρχο, μόνο τιμητικό μπορεί να είναι. Σημαίνει ότι κάνουμε σωστά το καθήκον μας και δεν "χαριζόμαστε" σε οποιονδήποτε. Ότι "σπάμε αυγά" και ταράζουμε τα στάσιμα νερά.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το τελευταίο διάστημα έχω εισπράξει ένα Εξώδικο και μία Μήνυση από τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, επιχειρηματία της παραλίας, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλες 3-4 Μηνύσεις και Αγωγές από τις επιχειρήσεις του Ομίλου Σταθοκωστόπουλου, προσωπικά σε εμένα, αλλά και σε υπαλλήλους και Αντιδημάρχους της πόλης μας.

Φυσικά, είναι δεκάδες τα δικόγραφα και τα Εξώδικα που οι επιχειρήσεις του Ομίλου Σταθοκωστόπουλου έχουν στείλει και εναντίον του ίδιου του Δήμου Αλίμου. Μόνο μέσα στο 2023 καταφέραμε να μετρήσουμε 180 (!!) δικόγραφα, εξώδικα και προσφυγές από τον Όμιλο Σταθοκωστόπουλου κατά του Δήμου Αλίμου!!

Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου έχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασχοληθεί υπό ομαλές συνθήκες με την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου σε πολυάριθμες άλλες υποθέσεις.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος αναγκάζεται να προσφεύγει και σε εξωτερικούς δικηγόρους, ώστε να προλάβει να ανταποκριθεί στη "βιομηχανία" των δικαστηρίων που έχει στήσει ο Όμιλος Σταθοκωστόπουλου κατά του Δήμου μας. Το αποτέλεσμα είναι η μεγάλη διοικητική και οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Αλίμου, που αποβαίνει σε βάρος όλων των πολιτών.

Είναι προφανές ότι ο Όμιλος Σταθοκωστόπουλου, που έχει φτάσει να στείλει Εξώδικα στα σπίτια των Δημοτικών Αστυνομικών, που έχει καταθέσει Μηνύσεις κατά Δημάρχου, Αντιδημάρχων και υπαλλήλων του Δήμου, που εχει "ταράξει" τον Δήμο στα Δικαστήρια και που έχει φτάσει να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης προσωπικά κατά του Δημάρχου, πιστεύει πως με αυτήν την τακτική όλο και κάτι θα κερδίσει στο τέλος.

Ας τους πληροφορήσει κάποιος ότι ματαιοπονούν. Εδώ είμαστε κι αντέχουμε. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δημιουργούν μια πολύ αρνητική εικόνα για τον Όμιλό τους.

Όσο και να προσπαθούν να "επιβάλουν" την παρουσία τους στην πόλη μας με τα Δικαστήρια, όσο προσπαθούν να παρατείνουν την παραμονή τους στην παραλία, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο τους έχει ζητήσει να φύγουν, τόσο θα εκτίθενται.

Σοβαρή επιχειρηματικότητα μέσω "βιομηχανίας" Δικαστηρίων, δεν μπορεί να υπάρξει. Πολύ περισσότερο, όταν μια τέτοια "βιομηχανία" στρέφεται ευθέως εναντίον μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων που την εκπροσωπούν.

Αυτά για την ώρα. Τα υπόλοιπα, στα Δικαστικά ακροατήρια.

Υ.Γ.: Λέτε ορισμένοι από την αντιπολίτευση να έχουν πάθει "αφωνία" για τον κ. Σταθοκωστόπουλο επειδή απλώς φοβούνται τις μηνύσεις ή μήπως επειδή θέλουν να του κάνουν "αβάντα";

(Στη φωτογραφία, η μήνυση που μου υπέβαλε το γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον κ. Σταθοκωστοπουλο)



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια