ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σε λειτουργία από τις 17 Σεπτεμβρίου το ανακαινισμένο ΚΕΠ στην οδό Γ. Ψυχογιού –Το νέο ωράριο των ΚΕΠ

 

Πως διαμορφώνεται το νέο ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Από σήμερα  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) επί της οδού Γ. Ψυχογιού, ξεκινάει και πάλι να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες. Ο χώρος είναι  πλήρως ανακαινισμένος με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Νέο Ωράριο Λειτουργίας:

  • ΚΕΠ Α. Ασημακοπούλου: 7:45 – 15:00
  • ΚΕΠ Γ. Ψυχογιού:

-        Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00  – 19:30

-        Σάββατο: 8:00 – 13:30

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του, τόσο προς την αρμόδια Αντιδήμαρχο Διοίκησης & ΚΕΠ Ελένη Κοντόγγονα, όσο και στο σύνολο των στελεχών του δήμουγια την ολοκλήρωση των εργασιών. Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν τις νέες εγκαταστάσεις και να αξιοποιήσουν τις βελτιωμένες υπηρεσίες που παρέχονται.

Η ανακαίνιση εντάχθηκε στο πλαίσιο του Έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» από τους Δήμους της χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια