ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άγιος Δημήτριος: Μαρτύριο η καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους στην πόλη τα άτομα με αναπηρία, αναδεικνύει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, “Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γράμμου, συναντήθηκε με ΑμεΑ και κοινωνικούς λειτουργούς της δομής “Αριάδνη”.

“Η δομή φιλοξενεί, ανθρώπους με βαριές εγκεφαλικές ασθένειες και παραλύσεις” αναφέρει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, σε σχετική ανάρτηση

“Οι μετακινήσεις τους στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, είναι μαρτύριο, επικίνδυνες για τα Άτομα με Αναπηρία και τους φροντιστές και ουσιαστικά αδύνατες.
Αυτό καθιστά την πόλη μας μη προσβάσιμη στα Άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρία, ενώ θα έπρεπε να μπορούν να κινηθούν ανεμπόδιστα, όπως κάθε άνθρωπος.
Η πρόταση μας είναι άμεσα απορρόφηση κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ και βάσει στρατηγικού σχεδίου να ξεκινήσει άμεσα η δημιουργία υποδομών για μια πόλη προσβάσιμη και ανεμπόδιστων μετακινήσεων”

notia.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια