ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φωτιές: Δύσκολες ώρες στην Ηλεία – Μηνύματα από το 112

 

Η κατάσταση στην Ηλεία δυσκολεύει συνεχώς λόγω των ισχυρών ανέμων.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Δύο πύρινα μέτωπα μαίνονται το απόγευμα της Παρασκευής στην Ηλεία, στο Γεράκι Αμαλιάδας και στην περιοχή Πανόπουλο.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, στο Γεράκι οι φλόγες μαίνονται ανεξέλεγκτες και οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσουν υπό έλεγχο την καταστροφική πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 75 πυροσβέστες με τρεις ομάδες δασοκομάντος και 18 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν, τέσσερα ελικόπτερα και επτά αεροπλάνα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες της αυτοδιοίκησης.

Μηνύματα από το 112

Μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της περιοχής Χάβαρι, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στην περιοχή Γεράκι.

Νωρίτερα, ήχησε το 112 στα κινητά των κατοίκων των περιοχών Τσιχλέικα, Κρυόνερο και Βρετέικα να απομακρυνθούν προς Αμαλιάδα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Το μέτωπο στην περιοχή Πανόπουλου

Την ίδια ώρα, μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Πανόπουλου στον δήμο Λασιώνος στην Ηλεία.

Στο σημείο έσπευσαν 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ, από αέρος επιχειρούν 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

newsique.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια