ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στην περιοχή Σούλι συνεχίστηκε 3 Οκτωβρίου η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά»

 


Στέλιος Μαμαλάκης: «Η επιτυχημένη πρωτοβουλία που αρχίσαμε τους προηγούμενους μήνες, συνεχίζεται δυναμικά μέχρι να φτάσουμε σε κάθε γειτονιά της πόλης μας»

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Η δράση «Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά» που εγκαινίασε η νέα δημοτική αρχή Αγίου Δημητρίου, πριν από λίγους μήνες και έτυχε απόλυτης αποδοχής από τους πολίτες σε κάθε γειτονιά της πόλης που έχει γίνει έως τώρα, συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 3/10 στην περιοχή Σούλι.

Εργαζόμενοι από το Τμήμα Καθαριότητας και Πράσινου προχώρησαν σε παρεμβάσεις καθαριότητας, κλαδέματος δέντρων, απομάκρυνσης μπαζών κ.α.. Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα συνεργία του δήμου. Οι πολίτες  επιδοκίμασαν την προσπάθεια και ζήτησαν να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.

Ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη δράση που εγκαινιάσαμε πριν από λίγους μήνες και κέρδισε την αποδοχή και την επιδοκιμασία των πολιτών. Φροντίζουμε την πόλη μας σε κάθε γειτονιά το ίδιο δυναμικά μέχρι να φτάσουμε σε όλες τις γειτονιές και να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας. Με τον τρόπο αυτόν επικοινωνούμε απευθείας με τον πολίτη, ακούμε τα προβλήματα και αντιμετωπίζουμε άμεσα και δραστικά ζητήματα της καθημερινότητας κερδίζοντας χρόνο και επισπεύδοντας διαδικασίες που πολλές φορές είναι χρονοβόρες».

Τη σημερινή δράση καθαρισμού και ευπρεπισμού στο Σούλι, συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πράσινου Κώστας Κυριακάκης.

Τρόποι επικοινωνίας

Για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος  ο Δήμος Αγίου Δημητρίου  καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να αναφέρουν  μέσω της «Γραμμής του Δημότη» 213 200 7708  (καθημερινά 08:00- 17:00), τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά τους. Τα αιτήματα λαμβάνονται υπόψη, ομαδοποιούνται και προωθούνται προς επίλυση από τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον μπορούν να επικοινωνούν με το δήμο μέσω της εφαρμογής στο κινητό city-on και της ενότητας City Agenda στη σελίδα του δήμου dad.gr.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια