ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αμαλιάδα – Νεκρά μωρά: Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάµενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, µε αφορµή την υπόθεση µε τα τρία µωρά τα οποία πέθαναν σε Αχαΐα και Ηλεία.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης

Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο µε αφορµή τον θάνατο ενός άλλου µωρού, της κοπέλας η οποία συγκατοικεί με την 23χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου. Η κ. Μουρτζούκου είχε ήδη χάσει, δύο δικά της παιδιά. Ο εισαγγελέας διαβίβασε το σχετικό αίτηµα προς τους προϊσταµένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών Αχαΐας και Ηλείας.

Οι δύο γυναίκες συγκατοικούν. Η μία έχει δύο παιδιά τα οποία μένουν μαζί τους και η άλλη είχε χάσει, με διαφορά 15 μηνών μεταξύ τους, εντελώς αιφνιδιαστικά (απροσδιόριστη η αιτία θανάτου σύµφωνα µε τους γιατρούς) δύο βρέφη της, ηλικίας 19 ημερών και 2 μηνών. Σα να μην έφτανε αυτό, πρόσφατα πέθανε εξίσου αιφνιδιαστικά, και το ένα από τα δύο παιδιά της άλλης γυναίκας.

Η µητέρα του παιδιού δήλωσε πως άφησε για λίγο το µωρό στη φίλη της για να πάει στο διπλανό δωµάτιο, και όταν γύρισε είδε ότι εκείνο δεν ανέπνεε. Στο σπίτι βρίσκονταν µόνον οι δύο γυναίκες, καθώς η γιαγιά και η 8χρονη αδερφή του µικρού παιδιού έλειπαν στην Αθήνα. Οι δύο γυναίκες αποδίδουν ευθύνες στους γιατρούς και ζητούν να ερευνηθεί πώς χάθηκαν τα τρία παιδιά. Από την πλευρά τους, οι γιατροί του νοσοκοµείου Αµαλιάδας επιµένουν ότι, τουλάχιστον στον έναν από τους τρεις θανάτους, το µωρό έφτασε εκεί νεκρό και ότι εκείνοι έκαναν προσπάθειες να το επαναφέρουν.

Οι τρεις θάνατοι των παιδιών θα διερευνηθούν εκ νέου µέσα από το µικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας προκειµένου να ριχτεί άπλετο φως, και να δοθούν οι απαντήσεις τις οποίες όλοι περιμένουν.

newsique.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια